وبلاگ

هویج تفت داده شده با سیر، کره و جعفری

هویج تفت داده شده با سیر، کره و جعفری : این دستور هویج تفت داده شده یک غذای جانبی ساده و خوشمزه است. هویج شیرین و لطیف با لبه های کمی کاراملی است. هویج ها با کره جعفری سیر سرو می شوند و به طرز خوشمزه ای سیر و تازه هستند.

هویج سوخاری شیرین، لطیف و کاملا لذیذ است. برای این دستور، هویج کاملا برشته شده را با کره دم کرده سیر و جعفری می ریزیم. اینها طعم شگفت انگیزی دارند و روی میز باورنکردنی به نظر می رسند.

این هویج های ساده هرگز تحت تاثیر قرار نمی گیرند. ما دوست داریم آنها را در کنار مرغ سوخاری کامل، ماهی سالمون پخته شده مادرم با لیمو و شوید و فیله گوشت خوک سوخاری با سیب و پیاز سرو کنیم. آنها همچنین برای رویه کردن کاسه غلات یا برنج عالی هستند.

نحوه تفت دادن هویج

تفت دادن روش مورد علاقه من برای پختن هویج است. پختن آنها زیاد طول نمی کشد، به خصوص اگر هویج را به قطعات کوچک برش دهید. من همچنین دوست دارم که چگونه بو دادن شیرینی هویج را نشان می دهد. بو دادن هویج بسیار ساده است. در اینجا نحوه انجام آن آمده است:

فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت تا ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید
هویج های ورقه شده را با مقداری چربی (مانند روغن زیتون، کره ذوب شده یا روغن نارگیل) بریزید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. برای طعم بیشتر، ادویه های دیگر یا مخلوط ادویه را در این مرحله اضافه کنید.
به مدت 25 تا 30 دقیقه تفت دهید تا نرم شود و لبه ها شروع به قهوه ای شدن کنند.
روش بسیار ساده است و می توان از آن برای تفت دادن بیشتر سبزیجات استفاده کرد. برای الهام گرفتن بیشتر به دستور العمل های ما برای جعفری سرخ شده، قارچ، سیب زمینی شیرین، لوبیا سبز و کدو حلوایی مراجعه کنید.

لحظه ای که هویج ها از فر بیرون می آیند، دوست دارم آنها را با کره جعفری سیر بریزیم. این کاملا اختیاری است، اما کاملاً الهی است!

هویج تفت داده شده با سیر کره جعفری

آماده سازی 10 دقیقه، پخت و پز 25 دقیقه، در مجموع 35 دقیقه

در اینجا هویج کاملاً برشته شده را با کره ای که با سیر و جعفری دم کرده است، می ریزیم. به جای جعفری، ریحان، فلفل قرمز خرد شده، شوید، زیره یا سایر طعم های مورد علاقه را در نظر بگیرید. دستور العمل زیر بیشتر یک الگو است تا یک دستور العمل سخت. هویج برشته شده کاملاً خوشمزه است، اما ازگیل، کدو، سیب زمینی یا سایر سبزیجات مقاومی که در فصل پیدا می کنید نیز همینطور هستند. با خیال راحت آنها را برای چیز دیگری عوض کنید.

شما به این مواد نیاز خواهید داشت:

  • 1 1/2 پوند هویج، پوست کنده با انتهای خرد شده (8 تا 9 هویج)
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • 1 حبه سیر
  • 1/3 فنجان برگ جعفری تازه بسته بندی شده، خرد شده

هویج تفت داده شده

فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت را با فویل آلومینیومی بپوشانید. هویج را به چوب های 2 تا 3 اینچی برش دهید. (بسته به پهنای انتهای ضخیم تر، ممکن است لازم باشد هر چوب را از وسط به نصف برش دهید). هویج ها را با روغن زیتون و نمک روی سینی فر بریزید. اطمینان حاصل کنید که هویج ها پوشیده شده اند و سپس در یک لایه پخش کنید. هویج ها را تفت دهید، دو بار هم بزنید تا نرم شوند و لبه های آن کمی قهوه ای شوند، 25 تا 30 دقیقه.

کره، جعفری و سیر را درست کنید

در حالی که هویج ها برشته می شوند، کره را در یک تابه کوچک روی حرارت کم آب کنید. از پشت یک چاقوی بزرگ به آرامی حبه سیر را خرد کنید. پوست را جدا کنید سپس میخک را به همراه جعفری به کره اضافه کنید. صبر کنید تا کره به آرامی حباب بزند سپس 1 دقیقه بپزید. ظرف را از روی حرارت بردارید و به مدت 10 تا 15 دقیقه کنار بگذارید. سیر را بردارید و دور بریزید.

برای به پایان رساندن

هویج تفت داده شده را با کره جعفری سیر داخل یک کاسه بریزید. سپس در صورت لزوم با نمک اضافی مزه دار کنید. (منبع)

مقاله های دیگر ما:

خواص چای

چای سفید

فواید بادمجان

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...