طرز تهیه سوپ عدس فرانسوی : دستور العمل یک سوپ عدس فرانسوی آسان و بدون گوشت که می توانید آن را با نکات، ترفندها، تغییرات و دستورالعمل های انجماد در یک پست وبلاگ، کمتر از 45 دقیقه درست کنید. اگر به دنبال راهی سالم برای تغذیه خانواده خود هستید، این خورش عدس گیاهی این کار را به خوبی انجام می دهد.
طرز تهیه عدس برای سوپ عدس
همانطور که در مورد لوبیا وجود دارد، ممکن است در کیسه ای از عدس، اشیاء خارجی مانند برگ، سنگ یا شاخه وجود داشته باشد. به همین دلیل است که قبل از شروع استفاده از آنها در دستور العمل هایم، همیشه آنها را کاملا شانه می کنم و سریع آبکشی می کنم.
برای این کار، عدس ها را در یک بشقاب کم عمق مانند بشقاب پای یا ورقه پخت قرار دهید. برگ ها یا سنگ های کوچک را بردارید و دور بریزید.
سپس عدس ها را در آبکش یا صافی بریزید و زیر آب جاری سرد بشویید.
آیا برای این سوپ سبزیجات عدس باید عدس خیس کنم؟
لازم نیست قبل از پختن عدس را خیس کنید. در مقایسه با اکثر حبوبات (یعنی نخود، لوبیا، نخود سیاه و غیره)، زمان بسیار کمتری برای پختن عدس طول می کشد، بنابراین نیازی به خیس کردن آن ها از قبل نیست.
مواد تشکیل دهنده سوپ عدس
برای تهیه سوپ عدس به موارد زیر نیاز دارید:
- پیاز
- هویج
- ساقه کرفس
- رب گوجه فرنگی
- سیر
- کنسرو گوجه فرنگی
- مواد معطر مانند: برگ بو، آویشن و جعفری تازه
- عدس سبز (من از عدس فرانسوی Du Puy استفاده کردم)
- آب یا آب سبزیجات
- سرکه بالزامیک (یا سرکه شراب قرمز نیز موثر است)
طرز تهیه سوپ عدس فرانسوی
طرز تهیه این سوپ عدس وگان آسان دارای 2 قسمت است. ابتدا پیاز، هویج، کرفس را با کمی روغن در یک قابلمه بزرگ ته چین تفت دهید تا نرم شوند. رب گوجه فرنگی، سیر، گوجه فرنگی و برگ بو را اضافه کنید. یک دقیقه دیگر تفت دهید.
دوم، عدس و آب سبزیجات (یا آب) را به آن اضافه کنید. درب آن را بگذارید و آن را به جوش آورید. پس از جوش آمدن، حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید بجوشد. درست قبل از سرو، برگ بو را جدا کرده، سرکه بالزامیک را اضافه کرده و با جعفری خرد شده تزئین کنید.
مدت زمان پخت سوپ عدس چقدر است؟
بسته به نوع عدسی که استفاده می کنید، زمان پخت عدس حدود 25 تا 30 دقیقه است. در این دستور من از عدس فرانسوی استفاده کردم. فقط کمتر از 45 دقیقه طول کشید تا سوپ (از جمله سبزیجات) را از ابتدا تا انتها بپزم. اگر به جای عدس Du Puy از عدس سبز استفاده می کنید، ممکن است 5 تا 10 دقیقه کمتر طول بکشد تا آنها بپزند.
چه مقدار آب (یا آب) به سوپ عدس اضافه کنید:
وقتی صحبت از پختن عدس به خودی می شود، نسبت من برای عدس به آب (یا آب سبزیجات) یک به سه است. یعنی برای پختن 1 پیمانه عدس از 3 فنجان مایع استفاده می کنم. در این دستور پخت آسان عدس سبز، من از 1 1/2 فنجان عدس استفاده کردم و آن را در 6 فنجان مایع پختم زیرا می خواستم مایع اضافی برای پختن همه سبزیجات دیگر داشته باشم.
آیا می توانید سوپ عدس را فریز کنید؟
بله، تو میتونی. در واقع، من معمولاً یک دسته بزرگ از این دستور سوپ عدس آسان درست می کنم و مقداری از آن را برای یک روز دیگر فریز می کنم. به سادگی، اجازه دهید سوپ به دمای اتاق برسد، در ظروف دربسته قرار دهید و تا 3 ماه منجمد کنید. یک روز قبل از آماده شدن برای سرو، یک شب در یخچال قرار دهید.
سوپ عدس چقدر در یخچال تازه می ماند؟
تا زمانی که در ظرف دربسته نگهداری شود، این سوپ عدس گیاهی به مدت 3-4 روز تازه خواهد بود. اگر روز بعد آن را سرو می کنید، توصیه می کنم به جای گرم کردن مجدد سوپ، فقط مقداری را که می خواهید سرو کنید گرم کنید.
این سوپ عدس فرن را با چی سرو کنیم؟
من معمولا آن را با چند تکه نان بدون خمیر و یک سالاد سبز بزرگ سرو می کنم.
آیا سوپ عدس سالم است؟
کاملا! عدس سبز سرشار از فیبر و پروتئین و کم چربی است که آن را جایگزین خوبی برای گوشت می کند. آنها همچنین مملو از فولات، آهن، فسفر و پتاسیم هستند.
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949