وبلاگ

طرز تهیه سوپ کلم توسکانی

طرز تهیه سوپ کلم توسکانی : این دستور پخت دلچسب سوپ کلم توسکانی یک سوپ سالم است که شما را در هر عصر سردی گرم می کند. وگان، بدون گلوتن، و بسته بندی شده با سبزیجات، این دستور غذای مغذی کلم پیچ و سوپ کلم از ابتدا تا انتها فقط حدود 45 دقیقه طول می کشد. این سوپ را با نان Crusty No Knead من برای غذایی سرو کنید که کل خانواده را راضی کند!

چرا باید این سوپ را درست کنید؟

این سوپ لوبیا توسکانی با کلم پیچ یکی از سوپ های مورد علاقه من برای تهیه در طول هفته است زیرا بسیار سالم و آسان است. در اینجا چند دلیل دیگر وجود دارد که چرا باید آن را نیز بسازید:

  • سوپ سریع و دلچسب: این سوپ سریع کلم وگان کلم یک سوپ خورش مانند دلچسب و سنگین است که شما را تا مدت ها پس از اتمام وعده غذایی سیر نگه می دارد. تنها چیزی که نیاز دارید 45 دقیقه از ابتدا تا انتها برای این دستور ساده سوپ کلم پیچ است.
  • سالم و قابل تنظیم: همچنین یک سوپ سالم، پر از سبزیجات، وگان و بدون گلوتن است که می‌توانید به راحتی آن را سفارشی کنید و تنظیمات زیادی را انجام می‌دهد تا با تمام نیازهای غذایی افراد حاضر در میز شام مطابقت داشته باشد.
  • مناسب برای آماده سازی غذا: می توان آن را در یک دسته بزرگ تهیه کرد و برای یک هفته برنامه ریزی غذایی سالم نگهداری کرد. به سادگی باقیمانده سوپ را ذخیره کنید و آن را در طول هفته دوباره گرم کنید. همچنین می توانید باقی مانده غذاها را فریز کرده و تا یک ماه ذوب کنید.
  • منگنه های انباری: این سوپ لوبیا ایتالیایی با مواد ساده ای درست می شود که احتمالاً از قبل در انباری خود دارید! همچنین یک راه عالی برای استفاده از مواد باقیمانده برای یک دستور العمل آسان و خوشمزه بدون استفاده طولانی مدت در فروشگاه مواد غذایی است.

لیست مواد تشکیل دهنده

طرز تهیه سوپ کلم توسکانی : برای تهیه این سوپ کلم توسکانی و لوبیا سفید آماده هستید؟ بیایید با مواد اولیه شروع کنیم

  • روغن زیتون
  • پیازها
  • هویج
  • کرفس
  • رب گوجه فرنگی
  • سیر ریز ریز شده
  • کلم سفید
  • کنسرو گوجه فرنگی خرد شده
  • سیب زمینی طلای یوکان
  • نمک و فلفل سیاه
  • آب سبزیجات
  • کلم پیچ
  • لوبیا کانلینی سفید

جایگزینی و گزینه های اختیاری

  • سبزیجات دلچسب: برای این دستور، در میان انواع مختلف کلم پیچ موجود در بازار، من از کلم پیچ توسکانی، که به نام کلم پیچ لاسیناتو نیز شناخته می شود، استفاده می کنم. با این حال، کلم پیچ، سوئیس شارد یا اسفناج بچه جایگزین های عالی برای سبزیجات سالم هستند.
  • سیب زمینی: من از سیب زمینی طلای یوکان در دستور غذا استفاده می کنم. با این حال، سیب زمینی قرمز نیز به خوبی کار می کند. برای لمس فصلی، در ماه‌های پاییز، به جای سیب‌زمینی، مکعب‌های کوچک کدو حلوایی را جایگزین کنید.
  • لوبیا سفید: من از لوبیا کانلینی استفاده می کنم که به عنوان لوبیا سفید کلیوی نیز شناخته می شود، اما لوبیا دریایی نیز در این دستور غذا به خوبی کار می کند.
  • از آب مرغ استفاده کنید: اگر گیاه خوار نیستید، می توانید آب مرغ را جایگزین آب سبزیجات کنید. طرز تهیه من چیکن استاک آسان است و یک جایگزین خوشمزه برای سوپ است.
  • پنیر پارمزان: برای طعم بیشتر، افراد غیر گیاهخوار می توانند سوپ را با پنیر پارمزان رنده شده پر کنند.
  • پوست پارمزان: اگر به دنبال تهیه یک سوپ ایتالیایی واقعی توسکانی هستید، در حین پختن سوپ، پوست پارمزان را به آن اضافه کنید. پوست پارمزان طعم‌های غنی‌تری را به شما می‌دهد که در کل سوپ وجود دارد. قبل از سرو به سادگی پوست آن را جدا کنید.
  • افزودنی های لحظه آخری اختیاری: در حالی که اینها اختیاری هستند، من همچنین دوست دارم آنها را با فلفل قرمز و کمی آب لیمو بپاشم.

طرز تهیه سوپ کلم پیچ

این سوپ لوبیا توسکانی با کلم یک دستور ساده است که از ابتدا تا انتها فقط چند مرحله طول می کشد.

سبزیجات را تفت دهید: روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ کف سنگین یا یک فر بزرگ هلندی روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، هویج و کرفس را اضافه کنید. تفت دهید، مرتباً هم بزنید تا شفاف شود، 7-8 دقیقه.
رب گوجه فرنگی و سیر را اضافه کنید: رب گوجه فرنگی خود را اضافه کنید و تفت دهید تا حل شود. سیر را اضافه کنید و حدود 30 ثانیه یا بیشتر تفت دهید تا معطر شود.
سبزیجات باقیمانده را بپزید: کلم، گوجه فرنگی، سیب زمینی و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. آب سبزیجات را در آن بریزید و آن را به جوش بیاورید.
سوپ را بپزید: حرارت را کم کرده و بگذارید بپزد، گهگاهی هم بزنید تا سیب زمینی ها نرم شوند، 25 تا 30 دقیقه. کلم پیچ و لوبیا را اضافه کنید و بگذارید 5 تا 7 دقیقه دیگر بپزد یا تا زمانی که کلم پژمرده شود و لوبیاها گرم شوند.
نکات پایانی: سوپ کلم و کلم پیچ را در کاسه سوپ ریخته و با جعفری خرد شده تزئین کنید. در صورت تمایل با نان خمیر مایه گرم سرو کنید.

نحوه خدمت رسانی

در حالی که می توانید این دستور سوپ لوبیا سفید و کلم پیچ ایتالیایی را به عنوان پیش غذا سرو کنید، من معمولا آن را به عنوان غذای اصلی سرو می کنم، زیرا با همه سبزیجات، سوپی ارزش غذایی دارد. به خصوص اگر پا جای پای ایتالیایی گذاشته و آن را با یک نان خرد شده در کنارش سرو کنید.

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...