عسل برای تسکین گلو درد : پاسخ کوتاه این است که بله، عسل می تواند گلودرد شما را تسکین دهد. به سادگی دو قاشق غذاخوری عسل را با یک لیوان آب گرم یا چای مخلوط کنید و در صورت نیاز بنوشید. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها (CDC) همچنین توصیه میکند اگر گلودرد شما با سرفه همراه است، از عسل استفاده کنید. با این حال، عسل نباید به نوزادان زیر یک سال داده شود. عسل می تواند حامل باکتری هایی مانند کلستریدیوم بوتولینوم باشد که می تواند به ویژه برای نوزادان خطرناک باشد.
عسل به عنوان دارو
عسل از زمان های قدیم به دلیل داشتن سلامتی و توانایی های درمانی مورد توجه قرار گرفته است. این مورد تمرکز بسیاری از تحقیقات پزشکی بوده است، از جمله بررسی منبع مورد اعتماد در سال 2018 در مجله علمی Molecules که عسل را تشخیص میدهد:
- خواص آنتی اکسیدانی
- خواص ضد التهابی
- ظرفیت ضد میکروبی
- فعالیت ضد سرطانی
- خواص ضد ویروسی
- خواص ضد قارچی
- خواص ضد دیابتی
از عسل برای پانسمان زخم ها نیز استفاده می شود. با توجه به یک منبع معتبر ژورنالی در سال 2013، در مقایسه با درمانهای معمولی، اثرات تقریباً برابر یا کمی برای سوختگیهای ضخامت جزئی سطحی و زخمهای حاد دارد.
بر اساس گزارش موردی در سال 2017، توجه داشته باشید که عسل می تواند باعث واکنش آلرژیک شود. اما واکنش آلرژیک به عسل بسیار نادر است.
عسل خام در مقابل پاستوریزه
هنگام خواندن برچسب ها، متوجه می شوید که بیشتر عسل موجود در سوپرمارکت پاستوریزه شده است. گرمای بالای پاستوریزاسیون می تواند:
- بهبود رنگ و بافت
- مخمر ناخواسته را بکشید
- حذف کریستالیزاسیون
- افزایش عمر مفید
فرآیند پاستوریزاسیون همچنین می تواند بسیاری از مواد مغذی مفید را از بین ببرد. عسل خام معمولاً فقط قبل از بسته بندی صاف می شود و بیشتر مواد مغذی مفید را حفظ می کند.
سایر داروهای گلودرد
انواع دیگر درمان های خانگی می توانند به تسکین گلودرد شما کمک کنند، از جمله:
- آب نمک. غرغره آب نمک یک راه موثر برای از بین بردن باکتری ها، کاهش درد و شل شدن مخاط است. غرغره کردن مخلوطی از 1/2 قاشق چایخوری نمک و 8 اونس آب گرم را در نظر بگیرید.
- جوش شیرین. غرغره آب نمک رایج تر است، اما غرغره جوش شیرین مخلوط با آب نمک می تواند به کشتن باکتری ها و جلوگیری از رشد مخمرها و قارچ ها کمک کند. منبع معتبر موسسه ملی سرطان غرغره کردن ترکیبی از 1 فنجان آب گرم، 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین و 1/8 قاشق چایخوری نمک را توصیه می کند.
- آب لیمو. لیمو می تواند درد را تسکین دهد و مخاط را تجزیه کند، به علاوه سرشار از ویتامین C است. نوشیدن 8 اونس آب گرم با یک قاشق چایخوری آب لیمو را در نظر بگیرید.
- فلفل کاین یا سس تند. فلفل کاین سرشار از کپسایسین است که خاصیت تسکین درد دارد. غرغره کردن با 8 اونس آب گرم مخلوط با عسل و کمی کاین یا چند قطره سس تند را در نظر بگیرید.
- رطوبت ساز. به خصوص در فصل زمستان، هوای خشک می تواند باعث گلودرد شود. اضافه کردن یک یا دو قاشق غذاخوری پراکسید هیدروژن یا مالش بخار را به آب مورد استفاده در مرطوب کننده در نظر بگیرید.
انواع دمنوش ها نیز می توانند با تسکین درد، کاهش التهاب یا مبارزه با باکتری ها، گلودرد شما را کاهش دهند. این شامل:
- چای نعنا
- چای تمشک
- چای بابونه
- چای سبز
- چای میخک
همچنین می توان عسل را در چای گرم مخلوط کرد تا اثر تسکین دهنده بیشتری به آن اضافه شود. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949