پرزهیز غذایی و آنفولانزا : درک اینکه چه چیزی از خوردن با آنفولانزا اجتناب کنید شاید به همان اندازه مهم باشد که بدانید چه چیزی باید بخورید. هنگامی که به آنفولانزا مبتلا هستید، از موارد زیر دوری کنید:
- الکل. این سیستم ایمنی بدن شما را کاهش می دهد و باعث کم آبی بدن می شود.
- نوشیدنی های کافئین دار. اقلامی مانند قهوه، چای سیاه و نوشابه می توانند شما را بیشتر کم آب کنند. به علاوه، بسیاری از این نوشیدنی ها ممکن است حاوی قند باشند.
- غذاهای فراوری شده. چه از یک زنجیره فست فود یا از یک جعبه ساخته شده باشد، هرچه یک غذا بیشتر فرآوری شده باشد، مواد مغذی کمتری دریافت خواهید کرد. با آنفولانزا، بدن شما در تلاش است تا خود را درمان کند، بنابراین مهم است که این روند را با غذاهای کامل و مغذی پشتیبانی کنید.
رژیم BRAT
نام رژیم غذایی “BRAT” از مخفف غذاهای توصیه شده در این برنامه غذایی گرفته شده است که شامل موارد زیر است:
- موز
- برنج
- سیب
- نان تست
به طور سنتی، رژیم غذایی BRAT برای آنفولانزای معده یا سایر بیماری های گوارشی که شامل تهوع، اسهال و استفراغ می شود، توصیه می شد. ایده پشت رژیم BRAT این بود که این غذاها به راحتی هضم می شوند و ممکن است باعث بهبودی پس از ناراحتی معده شوند.
با این حال، رژیم غذایی BRAT دارای پروتئین، چربی، فیبر و سایر مواد مغذی کم است که در واقع ممکن است به بهبودی کمک کند. و مصرف بیش از حد بدون مواد مغذی ضروری می تواند منجر به کمبودهای تغذیه ای شود. در نتیجه رژیم BRAT دیگر توصیه نمی شود.
صرف نظر از این، برخی از افراد همچنان به رژیم غذایی BRAT یا غذاهای ملایم زمانی که احساس ناخوشی می کنند روی می آورند. فقط به یاد داشته باشید که وقتی در حال بهبودی هستید، دوباره غذاهای غنی از مواد مغذی را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
کمک به تغذیه کودکتان
به عنوان یک بزرگسال مبتلا به آنفولانزا، وقتی اشتها یا انرژی ندارید، خوردن غذاهای مغذی و اطمینان از نوشیدن مایعات کافی دشوار است. این می تواند حتی برای کودکان چالش برانگیزتر باشد.
همچنین احتمال کم آبی یک کودک به دلیل توده بدنی پایین تر از یک بزرگسال بیشتر است. همچنین کودکان به دلیل تب بالا بیشتر احتمال دارد مایعات خود را از دست بدهند. اطمینان حاصل کنید که اغلب به کودک خود مایعات بدهید. شما همچنین می توانید بستنی برای تسکین گلودرد و کمک به هیدراتاسیون ارائه دهید.
برای جلوگیری از آنفولانزا، در طول سال درست غذا بخورید
تغذیه سالم در طول سال یک راه عالی برای تقویت ایمنی است که به نوبه خود ممکن است به پیشگیری از آنفولانزا کمک کند. در حالی که هیچ رژیم دقیقی برای تقویت سیستم ایمنی وجود ندارد، ممکن است به خوردن غذاهای غنی از مواد مغذی و آنتی اکسیدان های مختلف کمک کند، مانند:
- ویتامین C مانند پرتقال، فلفل و گریپ فروت
- ویتامین D مانند سالمون، قارچ و شیر غنی شده
- روی، مانند صدف، گوشت قرمز و غلات غنی شده
- سلنیوم، مانند غذاهای دریایی، تخم مرغ و لبنیات
- آهن، مانند گوشت بدون چربی، لوبیا سفید و آجیل
- پروتئین، مانند لوبیا، آجیل و مرغ
- پروبیوتیک ها مانند کفیر، ماست و کیمچی
- پری بیوتیک ها مانند سیر، پیاز و تره فرنگی
غذای آماده
اگر به آنفولانزا مبتلا می شوید، مهم است که استراحت کنید، هیدراته بمانید و غذاهای مغذی بخورید. بدترین علائم شما باید بعد از پنج تا هفت روز از بین برود. در عین حال، با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود برای ایجاد برنامه ای برای کمک به بهبودی خود کار کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949