وبلاگ

عوارض آب کرفس

عوارض آب کرفس : آب کرفس به طور فزاینده ای در میان مصرف کنندگان آگاه به سلامت محبوب شده است. اغلب برای تقویت هیدراتاسیون، کاهش التهاب و حمایت از سلامت کلی استفاده می شود. با این حال، نوشیدن بیش از حد آب کرفس ممکن است عوارض جانبی متعددی ایجاد کند.

در اینجا 5 عارضه جانبی احتمالی آب کرفس آورده شده است.

مسائل گوارشی

کرفس سرشار از مانیتول است، نوعی الکل قند که به طور طبیعی در بسیاری از میوه ها و سبزیجات یافت می شود. مانیتول به عنوان یک عامل اسمزی عمل می کند، به این معنی که آب را به دستگاه گوارش شما می کشد و مدفوع را شل می کند.

به همین دلیل، بسیاری از مردم گزارش می دهند که پس از نوشیدن آب کرفس، عوارض گوارشی مانند اسهال را تجربه می کنند. اگرچه این عوارض جانبی معمولاً با گذشت زمان فروکش می‌کنند، اما ممکن است در میان افراد مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای، مانند سندرم روده تحریک‌پذیر (IBS) بارزتر باشند.

عوارض آب کرفس

خلاصه

آب کرفس سرشار از مانیتول است که ممکن است باعث عوارض گوارشی مانند اسهال شود.

فشار خون بالا

آب کرفس دارای سدیم نسبتاً بالایی است و حدود 189 میلی گرم در 1 فنجان (240 میلی لیتر) دارد.

وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) توصیه می کند که بزرگسالان مصرف سدیم خود را به 2300 میلی گرم در روز محدود کنند. به این ترتیب، نوشیدن چندین وعده آب کرفس در روز ممکن است حفظ زیر این مقدار را دشوار کند.

علاوه بر این، برخی مطالعات نشان می دهد که مصرف زیاد سدیم به افزایش سطح فشار خون کمک می کند، به ویژه در میان افرادی که به اثرات نمک حساس هستند. بنابراین، افراد مبتلا به فشار خون بالا ممکن است نیاز به تعدیل مصرف آب کرفس و سایر غذاهای غنی از سدیم داشته باشند.

خلاصه

آب کرفس نسبتاً سدیم بالایی دارد و در صورت مصرف زیاد ممکن است سطح فشار خون را در افراد حساس به نمک افزایش دهد.

افزایش گرسنگی

آب کرفس اغلب مخلوط و صاف می شود، فرآیندی که بیشتر فیبر موجود در کرفس را از بین می برد. فیبر ترکیب مفیدی است که در غذاهای گیاهی یافت می شود و به آرامی در دستگاه گوارش شما حرکت می کند و به کاهش اشتها و حفظ احساس سیری کمک می کند.

مطالعات نشان می دهد که مصرف فیبر ممکن است به کاهش وزن و کاهش چربی نیز کمک کند. اگر آب کرفس را جایگزین غذاهای غنی از فیبر در رژیم غذایی خود کنید، مصرف فیبر کاهش می یابد. به نوبه خود، این ممکن است به افزایش گرسنگی و اشتها کمک کند.

خلاصه

آب کرفس فیبر کمی دارد و اگر آن را به جای خوردن غذاهای غنی از فیبر بنوشید، ممکن است باعث افزایش گرسنگی شود.

تداخل با داروهای خاص

آب کرفس سرشار از ویتامین K است، یک ویتامین محلول در چربی که نقش کلیدی در لخته شدن خون ایفا می کند. در حالی که این موضوع برای اکثر افراد نگران کننده نیست، افرادی که از داروهای خاصی استفاده می کنند ممکن است نیاز به نظارت دقیق بر میزان مصرف ویتامین K خود داشته باشند.

به طور خاص، به افرادی که از رقیق‌کننده‌های خون مانند وارفارین استفاده می‌کنند، توصیه می‌شود که مصرف مداوم غذاهای غنی از ویتامین k را حفظ کنند تا مطمئن شوند که داروهایشان به طور موثر عمل می‌کنند. این بدان معنا نیست که شما باید غذاهای حاوی ویتامین K را از رژیم غذایی خود حذف کنید. در عوض، مصرف تقریباً همان مقدار ویتامین K در روز و اجتناب از تغییرات ناگهانی در رژیم غذایی بسیار مهم است.

خلاصه

افرادی که از رقیق‌کننده‌های خون مانند وارفارین استفاده می‌کنند، باید غذاهای سرشار از ویتامین K، از جمله آب کرفس، به طور ثابت مصرف کنند تا از تداخل با داروهای خود جلوگیری کنند.

حساسیت به خورشید

کرفس حاوی پسورالن است، یک ترکیب شیمیایی که در چندین نوع میوه و سبزیجات یافت می شود. این ترکیب به نور خورشید واکنش نشان می‌دهد و می‌تواند باعث فیتوفوتودرماتیت شود، یک بیماری التهابی که منجر به تاول‌ها و لکه‌های روی پوست پس از قرار گرفتن در معرض نور خورشید می‌شود. مطالعات قدیمی‌تر و گزارش‌های موردی افزایش حساسیت به نور خورشید را با مصرف بیش از حد کرفس یا آب کرفس مرتبط می‌دانند.

با این حال، این واکنش معمولا زمانی رخ می دهد که غذاهای حاوی پسورالن با پوست شما تماس پیدا کند. بعید است بر کسانی که چند وعده آب کرفس در روز می نوشند تأثیر بگذارد.

خلاصه

کرفس حاوی پسورالن است، ترکیبی که اگر به مقدار زیاد مصرف شود، ممکن است باعث افزایش حساسیت به نور خورشید شود.

خط پایین

اگرچه آب کرفس ممکن است افزودنی ایمن و سالم به رژیم غذایی شما باشد، اما اگر در مقادیر زیاد مصرف شود ممکن است عوارض جانبی متعددی ایجاد کند. به طور خاص، نوشیدن مقادیر زیادی آب کرفس ممکن است با برخی داروها تداخل داشته باشد، سطح فشار خون شما را افزایش دهد، گرسنگی را افزایش دهد و عوارض جانبی گوارشی مانند اسهال را ایجاد کند.

بنابراین، بهتر است از آب کرفس به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و کامل لذت ببرید و از یک یا دو وعده در روز استفاده کنید. (منبع)

 

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...