وبلاگ

سبزیجاتی که فشار خون بالا را کاهش می دهند

سبزیجاتی که فشار خون بالا را کاهش می دهند : فشار خون بالا که فشار خون نیز نامیده می شود، تقریباً نیمی از بزرگسالان آمریکایی را تحت تأثیر قرار می دهد. این رایج ترین عامل خطر قابل پیشگیری برای بیماری قلبی است. این مقاله به تحقیقات علمی در زمینه 10 گیاه و ادویه که ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند نگاه می کند.

مدیریت فشار خون بالا

فشار خون بالا به عنوان داشتن حداقل یکی از موارد زیر تعریف می شود:

  • فشار خون سیستولیک (بالاترین عدد) بیش از 130 میلی متر جیوه
  • فشار خون دیاستولیک (عدد پایین) بیش از 80 میلی متر جیوه
  • مقادیر سیستولیک و دیاستولیک بالاتر از این سطوح

شما می‌توانید فشار خون را با داروهایی مانند مهارکننده‌های آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE) و مسدودکننده‌های کانال کلسیم کنترل کنید. بسیاری از تغییرات رژیم غذایی و سبک زندگی نیز می تواند فشار خون شما را کاهش دهد و خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.

سبزیجاتی که فشار خون بالا را کاهش می دهند

در واقع، مطالعات نشان داده اند که برخی از گیاهان و ادویه ها ممکن است سطح فشار خون را کاهش دهند، بنابراین ممکن است بخواهید این موارد را نیز به رژیم غذایی خود اضافه کنید. قبل از استفاده از هر یک از گیاهان زیر حتما با پزشک خود صحبت کنید. در زیر 10 گیاه دارویی وجود دارد که ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند.

خلاصه

شما می توانید فشار خون بالا را با دارو و همچنین تغییر رژیم غذایی و سبک زندگی کنترل کنید. برخی از گیاهان و ادویه ها نیز ممکن است به کاهش فشار خون کمک کنند.

ریحان

ریحان (Ocimum basilicum) گیاهی خوش طعم است که به اشکال مختلف وجود دارد. در طب جایگزین محبوب است زیرا سرشار از ترکیبات قدرتمند مختلف است. ریحان شیرین سرشار از اوژنول است. تحقیقات این آنتی اکسیدان گیاهی را با بسیاری از فواید سلامتی از جمله کاهش فشار خون مرتبط دانسته است.

مطالعات نشان می دهد که اوژنول ممکن است با عمل به عنوان یک مسدود کننده کانال کلسیم طبیعی به کاهش فشار خون کمک کند. مسدودکننده‌های کانال کلسیم از حرکت کلسیم به قلب و سلول‌های شریانی جلوگیری می‌کنند و به رگ‌های خونی اجازه می‌دهند تا شل شوند.

مطالعات حیوانی نشان داده است که عصاره ریحان شیرین به آرامش رگ‌های خونی و رقیق شدن خون کمک می‌کند، که به نوبه خود به کاهش فشار خون کمک می‌کند. با این حال، دانشمندان باید تحقیقات بیشتری انجام دهند تا بررسی کنند که آیا ریحان به کاهش فشار خون در انسان کمک می کند یا خیر.

خلاصه

بر اساس مطالعات حیوانی، ریحان حاوی ترکیباتی مانند اوژنول است که ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند. با این حال، تحقیقات انسانی بیشتری مورد نیاز است.

جعفری

جعفری (Petroselinum crispum) یک گیاه محبوب در غذاهای آمریکایی، اروپایی و خاورمیانه است. این گیاه بومی مدیترانه است و دارای مشخصات تغذیه ای چشمگیر است. جعفری حاوی ترکیبات مختلفی مانند ویتامین C و کاروتنوئیدهای رژیمی است که ممکن است فشار خون را کاهش دهد.

چندین مطالعه نشان داده اند که آنتی اکسیدان های کاروتنوئیدی فشار خون و کلسترول LDL (بد) را کاهش می دهند که یک عامل خطر برای بیماری قلبی است. مطالعات حیوانی نشان داده است که جعفری با عمل کردن مانند یک مسدود کننده کانال کلسیم، فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را کاهش می دهد – نوعی دارویی که به آرامش و گشاد شدن رگ های خونی کمک می کند.

با این حال، تحقیقات انسانی محدودی در مورد جعفری و فشار خون وجود دارد. تحقیقات بیشتری در این زمینه برای درک بهتر اثرات آن مورد نیاز است.

خلاصه

جعفری حاوی ترکیبات مختلفی مانند ویتامین C و کاروتنوئیدهای رژیمی است که ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند. با این حال، تحقیقات انسانی بیشتری برای تایید این اثرات مورد نیاز است.

دانه کرفس

دانه های کرفس (Apium graveolens) یک ادویه همه کاره است که مملو از مواد مغذی مختلفی مانند آهن، منیزیم، منگنز، کلسیم و فیبر است. جالب توجه است، برخی تحقیقات نشان می دهد که دانه های کرفس ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند. یک مطالعه روی موش‌ها اثرات عصاره دانه کرفس را بر فشار خون بررسی کرد. این مطالعه نشان داد که عصاره دانه کرفس فشار خون را در موش‌هایی با فشار خون بالا کاهش می‌دهد – اما نه در موش‌هایی که فشار خون طبیعی داشتند.

محققان پیشنهاد کرده اند که ترکیبات موجود در عصاره دانه کرفس ممکن است با عمل به عنوان یک مسدود کننده طبیعی کانال کلسیم به کاهش فشار خون کمک کند. علاوه بر این، دانه کرفس منبع خوبی از فیبر غذایی است که با کاهش فشار خون مرتبط است.

با این حال، تنها مطالعات کمی در مورد دانه‌های کرفس و فشار خون وجود دارد. دانشمندان باید تحقیقات انسانی بیشتری در این زمینه انجام دهند.

خلاصه

تحقیقات حیوانی نشان می دهد که دانه های کرفس ممکن است فشار خون را کاهش دهند. این گیاه ممکن است به دلیل فیبر و عملکرد آن به عنوان یک مسدود کننده طبیعی کانال کلسیم موثر باشد. مطالعات بیشتری مورد نیاز است. (منبع)

 

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...