وبلاگ

فواید قارچ انوکی

فواید قارچ انوکی : قارچ انوکی یک قارچ همه کاره و خوشمزه است که به دلیل بافت ترد و طعم ملایم خود شناخته شده است. قارچ انوکی که به عنوان قارچ زمستانی یا قارچ سوزنی طلایی نیز شناخته می شود، در بسیاری از انواع غذاها استفاده می شود و معمولاً در مناطقی در سراسر آمریکای شمالی، اروپا و آسیا کشت می شود. آنها طعم و عطر منحصر به فردی را به طیف وسیعی از ظروف می آورند و ممکن است با لیست طولانی از فواید سلامتی مرتبط باشند.

در اینجا چند مورد از مزایای برتر قارچ انوکی آورده شده است.

بسیار مغذی

قارچ انوکی (Flammulina velutipes) سرشار از انواع مواد مغذی از جمله فیبر و ویتامین های گروه B است.

فواید قارچ انوکی

فواید قارچ انوکی : یک فنجان (65 گرم) قارچ انوکی خام حاوی (2 منبع معتبر):

  • کالری: 24
  • پروتئین: 2 گرم
  • چربی: 0.2 گرم
  • کربوهیدرات: 5 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • نیاسین: 29 درصد از ارزش روزانه (DV)
  • پانتوتنیک اسید: 18 درصد از DV
  • تیامین: 12 درصد DV
  • ریبوفلاوین: 10 درصد DV
  • مس: 8 درصد DV
  • فولات: 8 درصد از DV
  • فسفر: 6 درصد DV

قارچ انوکی به ویژه سرشار از نیاسین است، یک ریزمغذی که بدن شما برای تنظیم کلسترول و ارتقای سلامت مغز از آن استفاده می کند. هر وعده قارچ انوکی حاوی مقدار سالم اسید پانتوتنیک (ویتامین B5) است که بدن شما از آن برای سنتز اسیدهای چرب استفاده می کند.علاوه بر این، قارچ انوکی سرشار از تیامین است که عملکرد سلول های عصبی شما را تنظیم می کند.

خلاصه

قارچ انوکی منبع خوبی از فیبر و سرشار از ویتامین های گروه B از جمله نیاسین، اسید پانتوتنیک و تیامین است.

سرشار از آنتی اکسیدان

قارچ انوکی منبع عالی آنتی اکسیدان است. این ترکیبات می توانند به خنثی کردن رادیکال های آزاد مضر برای محافظت از سلول های شما در برابر آسیب و استرس اکسیداتیو کمک کنند. علاوه بر این، آنتی اکسیدان ها ممکن است به پیشگیری از بسیاری از بیماری های مزمن، از جمله بیماری قلبی، سرطان و دیابت نوع 2 کمک کنند.

یک بررسی گزارش داد که قارچ انوکی حاوی انواع آنتی اکسیدان ها است، از جمله:

  • گالیک اسید
  • کورستین
  • اسید فرولیک
  • اسید کافئیک
  • اسید کلروژنیک
  • اسید الاژیک
  • پیروگالول

طبق بررسی، انواع و مقادیر دقیق آنتی اکسیدان های موجود در قارچ انوکی بسته به عوامل مختلفی از جمله محل رشد قارچ و زیرگونه خاص می تواند متفاوت باشد.

خلاصه

قارچ انوکی دارای چندین نوع آنتی اکسیدان از جمله اسید گالیک، کورستین و اسید فرولیک و غیره است.

ممکن است رشد سلول های سرطانی را کندتر کند

اگرچه تحقیقات بیشتری در مورد انسان مورد نیاز است، برخی از مطالعات لوله آزمایش نشان می دهد که قارچ انوکی ممکن است دارای خواص قدرتمندی برای مبارزه با سرطان باشد. برای مثال، یک مطالعه قدیمی‌تر در لوله آزمایش نشان داد که عصاره قارچ انوکی ممکن است رشد سلول‌های سرطانی کبد را مسدود کند.

مطالعه دیگری در لوله آزمایش اثرات هشت عصاره قارچ های دارویی از جمله قارچ انوکی را آزمایش کرد و نشان داد که همه آنها ممکن است باعث کاهش انتشار سلول های سرطانی سینه و دهانه رحم شوند . علاوه بر این، یک مطالعه قدیمی‌تر در لوله آزمایش نشان داد که برخی از ترکیبات استخراج شده از قارچ انوکی ممکن است رشد سلول‌های سرطانی معده را تا 95 درصد سرکوب کند.

با این حال، به خاطر داشته باشید که این مطالعات در لوله های آزمایش انجام شد و از مقادیر بسیار غلیظ عصاره قارچ انوکی استفاده شد. بنابراین، تحقیقات بیشتری باید انجام شود تا مشخص شود که چگونه قارچ انوکی ممکن است بر رشد سرطان در انسان در صورت مصرف در مقادیر غذایی معمولی تأثیر بگذارد.

خلاصه

برخی از مطالعات لوله آزمایش نشان می دهد که قارچ انوکی می تواند رشد و گسترش چندین نوع سلول سرطانی را کاهش دهد.

ممکن است از سلامت قلب حمایت کند

مطالعات نشان می دهد که قارچ انوکی می تواند به چندین جنبه از سلامت قلب کمک کند. به عنوان مثال، یک مطالعه حیوانی نشان داد که همسترهایی که عصاره یا پودر قارچ انوکی مصرف می‌کردند در مقایسه با گروه کنترل، سطوح تری گلیسیرید، کلسترول تام و کلسترول بد (LDL) کمتری داشتند.

مطالعه دیگری در لوله آزمایش به این نتیجه رسید که محتوای آنتی اکسیدانی قارچ انوکی ممکن است به کند کردن پیشرفت آترواسکلروز کمک کند، یک عامل خطر برای بیماری قلبی که با تجمع پلاک چربی در شریان ها مشخص می شود.

علاوه بر این، چندین مطالعه حیوانی قدیمی نشان می دهد که عصاره قارچ انوکی ممکن است فشار خون، کلسترول و سطوح تری گلیسیرید را کاهش دهد. با این حال، تحقیقات بیشتری در انسان مورد نیاز است تا ارزیابی شود که چگونه قارچ انوکی ممکن است بر سلامت قلب تاثیر بگذارد، زمانی که به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل از آن لذت می بریم.

خلاصه

مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی نشان می دهد که قارچ انوکی ممکن است چندین عامل خطر برای بیماری قلبی را کاهش دهد.

ممکن است عملکرد مغز را بهبود بخشد

جالب اینجاست که برخی تحقیقات امیدوارکننده نشان داده اند که قارچ انوکی ممکن است عملکرد مغز و حافظه را تقویت کند. در یک مطالعه حیوانی، ترکیبات خاصی که از قارچ انوکی استخراج می‌شوند، در برابر اختلالات یادگیری و حافظه ناشی از یک داروی خاص مرتبط با از دست دادن حافظه محافظت می‌کنند. علاوه بر این، این درمان آزمایشی با عصاره قارچ انوکی باعث افزایش سطح برخی آنتی اکسیدان ها و انتقال دهنده های عصبی می شود. (منبع)

 

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...