وبلاگ

مواد غذایی برای کمک به بهبودی بیماری

مواد غذایی برای کمک به بهبودی بیماری : چه در حال نقاهت پس از یک بیماری یا جراحی هستید، غذاها و نوشیدنی هایی که مصرف می کنید می توانند به بهبودی شما کمک کنند یا مانع از آن شوند. بسیاری از غذاها، از جمله میوه‌ها، سبزیجات، چربی‌های سالم و منابع پروتئینی، نشان داده‌اند که التهاب را کاهش می‌دهند، عملکرد ایمنی را بهبود می‌بخشند، باعث بهبودی می‌شوند و سوخت لازم برای بهبودی را فراهم می‌کنند.

در اینجا چند غذای شفابخش که می توانند به بهبودی بدن شما کمک کنند، آورده شده است.

سبزیجات سبز برگ

سبزیجات برگ سبز مانند کلم پیچ، اسفناج، آروگولا، سبزی خردل و چغندر سوئیس مملو از مواد مغذی هستند که التهاب را کاهش می دهند، عملکرد سیستم ایمنی را تقویت می کنند و بهبود زخم را بهبود می بخشند و آنها را به گزینه ای عالی برای بهبود بهبودی تبدیل می کنند.

سبزی های برگ دار سرشار از ویتامین C، منگنز، منیزیم، فولات و پروویتامین A هستند که همگی برای عملکرد سیستم ایمنی و سلامت کلی ضروری هستند. آنها همچنین سرشار از آنتی اکسیدان های پلی فنل هستند که دارای خواص ضد التهابی و حمایت کننده سیستم ایمنی قوی هستند.

در واقع، تحقیقات نشان می‌دهد که برخی از پلی فنول‌ها، از جمله آنتی‌اکسیدان کورستین، که در سبزیجات برگ سبز متمرکز شده‌اند، ممکن است به سرکوب تولید پروتئین‌های التهابی مانند TNF-alpha کمک کنند. علاوه بر این، ویتامین C برای بهبود زخم ضروری است و سبزی های برگدار را انتخاب خوبی برای بهبودی پس از جراحی می کند.

مواد غذایی برای کمک به بهبودی بیماری

2 عدد تخم مرغ

پس از جراحی، بدن شما به میزان قابل توجهی بیشتر از مقدار توصیه شده روزانه (RDA) 0.36 گرم به ازای هر پوند (0.8 گرم به ازای هر کیلوگرم) وزن بدن به پروتئین نیاز دارد.

انجمن ریکاوری پیشرفته آمریکا 0.7 تا 0.9 گرم پروتئین به ازای هر پوند (1.5 تا 2 گرم به ازای هر کیلوگرم) وزن بدن بعد از جراحی را توصیه می کند. این معادل 105 تا 135 گرم برای یک فرد 150 پوندی (68 کیلوگرمی) است.

تخم مرغ نه تنها یک منبع عالی از پروتئین بسیار قابل جذب است، که 6 گرم در هر تخم مرغ بزرگ (50 گرم) را فراهم می کند، بلکه مواد مغذی را نیز تامین می کند که از سلامت سیستم ایمنی و بهبود زخم ها حمایت می کند. تخم‌مرغ کامل حاوی ویتامین‌های A و B12 و همچنین روی، آهن و سلنیوم است که همگی نقش‌های حیاتی در سیستم ایمنی دارند.

ماهی قزل آلا

ماهی سالمون سرشار از پروتئین، ویتامین های گروه B، سلنیوم، آهن، روی و چربی های امگا 3 است. علاوه بر این، مطالعات نشان می‌دهد که چربی‌های امگا 3 آن ممکن است باعث بهبود زخم، تقویت پاسخ ایمنی و کاهش التهاب در صورت مصرف مکمل شوند. به علاوه، تنها 3 اونس (85 گرم) ماهی آزاد صید شده وحشی، بیش از 70 درصد از نیاز روزانه شما را به سلنیوم، ماده معدنی که التهاب و پاسخ ایمنی را تنظیم می کند، تامین می کند.

اگرچه خوردن ماهی قزل آلا به احتمال زیاد بی خطر است، باید قبل از مصرف مکمل های روغن ماهی قبل یا بعد از عمل با پزشک خود صحبت کنید. تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که این مکمل‌ها خطر خونریزی را افزایش نمی‌دهند، اما برخی از جراحان توصیه می‌کنند به هر حال روغن ماهی را مصرف نکنید.

توت ها

توت ها سرشار از مواد مغذی و ترکیبات گیاهی هستند که می توانند به بهبودی بدن شما کمک کنند. به عنوان مثال، توت ها ویتامین C فراوانی را فراهم می کنند که با تحریک تولید کلاژن – فراوان ترین پروتئین در بدن شما – به بهبود زخم ها کمک می کند.

آنها همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند آنتوسیانین ها هستند که رنگدانه های گیاهی هستند که به توت ها رنگ شاداب می بخشند، علاوه بر این که اثرات ضد التهابی، ضد ویروسی و حمایت کننده سیستم ایمنی را ارائه می دهند.

آجیل و دانه ها

آجیل و دانه هایی مانند بادام، گردو، تخمه آفتابگردان و دانه شاهدانه انتخابی عالی برای تامین سوخت بدن در طول فرآیند بهبودی هستند. این غذاها پروتئین گیاهی، چربی‌های سالم و ویتامین‌ها و مواد معدنی را فراهم می‌کنند که به بهبودی کمک می‌کنند.

به عنوان مثال، آجیل و دانه ها منبع خوبی از روی، ویتامین E، منگنز و منیزیم هستند. ویتامین E به عنوان یک آنتی اکسیدان در بدن شما عمل می کند و از آسیب سلولی محافظت می کند. همچنین برای سلامت ایمنی حیاتی است.

برخی از مطالعات اشاره می‌کنند که سطوح ویتامین E سالم ممکن است عملکرد سلول‌های ایمنی محافظ، مانند سلول‌های کشنده طبیعی (سلول‌های NK) را بهبود بخشد که به مبارزه با عفونت و بیماری کمک می‌کنند.

طیور

آمینو اسیدهای خاص که بلوک های سازنده پروتئین هستند، نقش مهمی در بهبود زخم و عملکرد سیستم ایمنی دارند. طیور، از جمله مرغ و بوقلمون، حاوی گلوتامین و آرژنین هستند، دو اسید آمینه که ممکن است به بهبودی و بهبودی کمک کنند.

گلوتامین در مواقع استرس، مانند بیماری و آسیب، از سلول محافظت می کند، در حالی که آرژنین به تولید کلاژن و بهبود زخم کمک می کند. علاوه بر این، آرژنین به سرعت در مواقع استرس، آسیب و بیماری کاهش می‌یابد و مصرف کافی این اسید آمینه را مهم‌تر می‌کند. (منبع)

 

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...