وبلاگ

کترینگ اقتصادی | غذای اقتصادی

در این گرانی که به تازگی اتفاق افتاد و بسیار از جامعه را تحت تاثیر خود قرار گرفت. آتیسا با ارائه منوی کترینگ اقتصادی به کمک شرکت ها شتافت تا بتواند کمی این بار سنگین را از دوش شرکت ها بردارد. ما با کاهش قیمت غذا از کیفیت آن است و فقط کمی حجم غذا را کم کردیم تا بروی شعاری که می دهیم پابرجا بمانیم در ادامه بیشتر در رابطه با این موضوع توضیح خواهیم داد.

 

اولین رکن سفارش غذا توسط مشتری کیفیت آن و در انتها موارد دیگر است مشتری شرکتی یا سازمانی دوست دارید غذایی که سفارش میدهد از بهترین متریال با طمع و عطر خوب باشد. چرا که کارمندان پس از گذشت نیمی از روز دوست دارند غذای فوق العاده لذیذ میل کنند.

برند آتیسا توانست با ایجاد منوهای مختلف غذایی بتواند قیمت را برای شرکتی هایی که تعداد پرسنل بالا دارند ثابت نگه دارد. در این اوضاع سخت و طاقت فرسای زمانه غذای اقتصادی و غذای ارزان را برای شرکت ها قابل ارائه کرد.

رکن های مهم سفارش غذا از تهیه غذا یا کترینگ اقتصادی چیست ؟

  • کیفیت غذا
  • پشتیبانی قبل و بعد از سفارش غذا
  • کنترل بهران در مواقع ضروری (سفارش ساعتی غذا)
  • پنل سفارش غذای آنلاین
  • ارائه غذا گرم
  • قیمت مناسب

آتیسا چه اقداماتی در این زمینه انجام داد ؟

شاید برایتان سوال باشد که چه طور ممکن است محصولاتی را که گران تر است آتیسا ارزان تر به فروش برساند. پاسخ به این سوال بسیار ساده است مدیرت با تدبیر آتیسا توانست با ارائه منوی غذای اقتصادی (کترینگ اقتصادی و تهیه غذای اقتصادی) از قطع شدن این چرخه جلوگیری کند.

  • تغییر ظروف IML به ظروف آلومینومی در غذای اقتصادی
  • حذف پک کاتلری
  • کاهش حجم غذا به شکلی که حداقل تغییر در آن صورت گیرد.
  • عدم کاهش کیفیت غذا
  • ثابت نگه داشتن غذا در این تورم روزانه

کترینگ اقتصادی

منوهای دیگر کترینگ آتیسا

ما در آتیسا برای همه نوع شرکت غذا تولید می کنیم به همین منظورم هم تهیه غذا و هم کترینگ نام بروی خود قرار دادیم.

  • منوی غذای اقتصادی
  • منوی غذای شرکتی
  • منوی غذای VIP یا ویژه

برای مطالعه بیشتر غذای شرکتی ارزان

منوی غذای اقتصادی

همانطور که در ابتدا نیز توضیح مربوط به این نوع غذا را مطالعه کردید کیفیت را ثابت نگه داشتیم و مقداری حجم آن را کم کرده ایم که باعث رضایت شرکت های مختلف کردید. این منو شامل 66 غذا می باشد.

منوی غذای شرکتی

این نوع منو با اقتصادی فقط و فقط یک فرق دارند آن هم در حجم غذا است و غذاهای موجود در این دو منو کاملا ثابت می باشد. در این منو 66 مدل غذا تعریف شد تا کارمندان و کارشناسان شرکت ها از غذای تکراری خسته نشوند.

منوی VIP یا غذا های ویژه آتیسا

این منو شامل تمامی غذاهای شرکتی است با این تفاوت که حجم افزایش یافت و حدودا 10 مدل غذا مثل قفقازی، سلطانی، برگ، باقالی پلو با ماهیچه و… به این منو اضافه می گردد به طب هزینه این منو نیز بیشتر از دو منوی قبلی می باشد.

نکته قابل توجه در رابطه با برنج غذاهای آتیسا که می توان به آن اشاره کرد استفاده از برنج هاشمی ایرانی است.

غذای اقتصادی

هات باکس تمایز ما نسبت به دیگر کترینگ های امروزه

اول از همه از لینک زیر می توانید اطلاعات مربوط به هات باکس ما را مشاهده کنید.

هات باکس

 

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...