وبلاگ

ناهار شرکتی

یکی دیگر از خدماتی که کترینگ آتیسا ارائه می کند ناهار شرکتی یا سازمانی می باشد و با توسعه سیستم های ERP نرم افزاری و وب اپلیکیشن سفارش ناهار شرکتی توانسته است مزیت رقابتی متفاوتی را نسبت به رقبا برای شما عزیزان به ارمغان آورد.

ناهار شرکتی آتیسا

شاید برای برخی از شرکت ها تهیه غذا پرسنل به یک غول بی شاخ و دم تبدیل شود هر چه تعداد پرسنل شرکت افزایش یابد تامین ناهار مورد نیاز آنها نیز سخت تر خواهد بود.

برخی از عوامل دخیل در سفارش ناهار شرکتی

  • تهیه و طبخ غذا
  • بسته بندی
  • تیم تحویل غذا به شرکت یا سازمان
  • زمان تحویل غذا
  • و…

هر چه از این اعوامل را نام ببریم شاید به انتها نرسد چند نکته در تحویل غذا برای مشتری بسیار اهمیت دارد که عبارتند از :

  • تحویل غذای گرم
  • تحویل به موقع غذا
  • تحویل غذا به تعداد سفارش داده شده
  • پشتیبانی پس از تحویل غذا

هر مشتری در ابتدا و انتهای این سیستم نیاز به پشتیبانی دارد تا بتواند تکیه گاهی برای خود داشته باشد و از زیر فشار و بار روانی پرسنل شرکت خود به دور باشد.

معمولا طرف صحبت هر شرکت با کترینگ یا تهیه غذا یک کارشناس پشیتبانی می باشد که نظارت، انتقادات و پیشنهادات را با کارشناسان فروش در میان می گذارد.

کترینگ آتیسا چه ویژگی هایی دارد ؟

  • هات باکس حمل غذای هوشمند
  • ارائه غذای رژیمی
  • ارائه منو های متفاوت بسته به نیاز مشتری
  • ماشین حمل غذای مجهز به سیستم برق
  • استفاده از دستگاه های پیشرفته صنایع غذایی

ناهار شرکتی

هات باکس چیست ؟

آشپزخانه تهیه غذا آتیسا با ارائه هات باکس های هوشمند که مجهز به سیستم گرمایشی و کیت هوشمند می باشند از سرد شدن غذا به صورت هوشمند جلوگیری می کند شاید سوال شما این باشد که این هات باکس ها به چه شکل از سرد شدن غذا جلوگیری می کنند.

منوی غذایی متنوع

همانطور که در بالا گفته شد آتیسا بسته به نیاز هر شرکت منوهای غذایی ارئه کرده است تا بتواند از همه نظر شرکت های مختلفی را تحت پوشش قرار دهد.

  • منوی اقتصادی (2 غذا)
  • منوی 3 تنوع غذایی (3 مدل غذایی در روز)
  • منوی 5 تنوع غذایی (4 مدل غذایی + یک غذای رژیمی در روز)

ماشین های حمل تهیه غذای آتیسا

از آنجایی که آتیسا مجهز به هات باکس هوشمند می باشد لازم بود که ماشین ها بتوانند برق مورد نیاز این باکس ها رو تامین کنند از این روز ماشین ها به مجهز به سیستم تولید برق شدند تا غذا گرم گرم گرم به دست مشتری برسد.

برای ارتباط با کارشناسان فروش با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

91009949

موفق باشید.

 

 

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...