وبلاگ

آشپزخانه بیرون بر

سلام همراهان گرامی در این مقاله می خواهیم به بررسی کترینگ آتیسا که یک نوع آشپزخانه بیرون بر نیز هست اشاره کرد با ما همراه باشید تا بیشتر با تهیه غذا و کترینگ آتیسا آشنا شوید ما ویژگی های و مزیت رقابتی داریم که هیچکدام از کترینگ های یا تهیه غذا آنها را دارا نمی باشند.

آشپزخانه بیرون بر چیست ؟

آشپزخانه بیرون بر و کترینگ از خیلی جهات باهم شبیه هستند اما تفاوت هایی نیز دارند مهمترین شباهت این دو تنها در تامین غذا است و تفاوت آن نیز به مخاطب هایی که غذا سفارش میدهند بر می گردد. بیشتر آشپزخانه های بیرون بر معمولا مردم هستند در صورتی که مشتری کترینگ ها شرکت و سازمان آشپزخانه بیرون بر هستند.

آتیسا چه مزیت رقابتی نسبت به رقبا دارد ؟

  • سیستم سفارش غذای آنلاین سازمانی
  • استفاده از تجهیزات پیشرفته در تهیه غذا آتیسا
  • ارائه منو با تنوع بالا
  • ارائه غذای رژیمی
  • استفاده از هات باکس های هوشمند همین برند
  • استفاده از ماشین های مخصوص مختص همین برند
  • آشپزخانه تهیه غذا / کترینگ / تهیه غذا / آشپزخانه بیرون بر

تهیه غذا آتیسا از ظروف IML برای سرو خود استفاده می کند که باعث می شود از باز شدن مجدد ظروف جلوگیری می کند زیرا پلمپ است آتیسا از ظروف برند طب پلاتسیک استفاده می کند.

آشپزخانه بیرون بر

غذای سازمانی (پنج تنوع غذایی در روز)

با هدف جلب رضایت مشتری و ازطرفی جلوگیری ازخستگی غذا کارمندان شرکت کترینگ آتیسا به ارائه منوی غذایی متنوع اقدام کرده است و این مورد سبب پوشش غذای های مختف شده است غذاهای آتیسا شامل (کباب ها، پلویی ها، خورش،خوراک و پک رژیمی) می باشد و این اطمینان خاطر را شما میدهیم هیچ کترینگی توانایی سرو 5  مدل غذا در روز را ندارند و نکته حائز اهمیت در این مسئله ارائه پک یا غذای رژیمی در کنار 4 مدل تنوع غذایی متفاوت می باشد که باعث می شود افرادی که رژیم هستند نیز از غدای سازمان استفاده کنند  و در نهایت تنوع غذایی بالا (ارائه 66 نوع غذا در ماه)

کترینگ

غذای اقتصادی (دو نوع تنوع غذایی در روز)

به منظور افزایش رضایت مشتری با بودجه های متفاوت تهیه غذا آتیسا اقدام به تعریف منوه های مختلفی گردیده است آشپزخانه بیرون بر تا بتواند حیطه پوشش دهی خود را افزایش دهد.

سرو غذای اداری شاید در ابتدا ساده به نظر برسد اما پروسه فوق العاده پیچیده ای برای طبخ و تولید غذا برای تعداد بالا وجود دارد و کترینگی موفق است که بتواند با افزایش تعداد غذا را در کیفیت مناسب نگه دارد.

امکان بازدید از کترینگ آتیسا برای شما عزیزان فراهم شده است تا از میزان تمیزی و نحوه کارکرد پرسنل بازدید به عمل بیاورید همینطور هات باکس ها هوشمند ما را از نزدیک بررسی کنید.

برای سفارش غذا می توانید با کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...