وبلاگ

تامین غذا ادارات

کترینگ آتیسا تامین غذا ادارات و تامین کننده غذا درجه یک در تهران می باشد که با نوع آوری و اختراع هات باکس های هوشمند از سرد شدن غذا جلوگیری می کند با ما همراه باشید تا با کترینگ آتیسا بیشتر آشنا شوید.

 

تامین غذای ادارات

ما در آتیسا بر آن شدیم تا با راه اندازی کترینگ سازمانی و تامین غذا مورد نیاز سازمان و شرکت ها بتوانیم در عرصه بیمه ای و خدمات رسانی غذایی تغییر و تحولی ایجاد کنیم تا غذا دیگر مثل قبل که توسط همکاران ما برای شما سرو میشد بی کیفیت و سرد به دستتان نرسد.

اولین اقدام قبل از راه اندازی کترینگ

شرکت آتیه سازان امید نسل امروز با برند آتیسا خلع وجود کترینگ متمایز که به ارائه غذاهای شرکتی و سازمانی را به شکل فرایند محور انجام دهد احساس کرد به همین منظور در حال حاضر برای ارائه غذای گرم سازمانی از هات باکس های پیشرفته و هوشمندی استفاده می کند تا از سرد شدن غذا جلوگیری کند.

دوم قدم در حین راه اندازی کترینگ

برند آتیسا با خرید دستگاه های صنعتی High tech سعی کرده است برای طبخ غذا استفاده کند تا به منظور پخت غذای سالم و بدون روغن بتوان از آن بهره بر

  • فرکامبی امکان بخار پز کردن تمامی سیفی جات را میسر می سازد.
  • فرکامبی غذا را بدون روغن می پزد
  • با استفاده از فر کامبی می توان مرغ ،ماهی و گوشت را گریل کرد.
  • فرکامبی برای تولید غذای های رژیمی بهترین گزینه می باشد.

کترینگ آتیسا چه تفاوتی با سایر رقبا دارد ؟

ما مفتخریم که اعلام کنیم تنها کترینگ سازمانی هستیم که به ارائه غذای گرم تا تحویل می پردازیم و تامین کننده تا 10 هزار غذا در روز هستیم.

شعار اصلی ما حس خوب سلامتی است

بعد از آن گرم نگه داشتن غذا، ارائه غذای سالم و مراقبت از سلامت کارکنان پرسنل شما در الویت اول کترینگ آتیسا می باشد.

ویژگی های تامین غذا آتیسا

  • ارائه غذای سالم سازمانی
  • ارائه غذا در ظروف IML
  • ارائه هات باکس هوشمند مجهز به کیت و گرم کن
  • استفاده از ماشین های مخصوص این برند
  • ارائه غذای سازمانی ، غذای کترینگی ، غذای اداری ، غذاری شرکتی و…
  • ارائه 64 نوع غذا

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

91009949

موفق و پیروز باشید.

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...