وبلاگ

ویژگی های تهیه غذا

در این مطلب از کترینگ آتیسا می خواهیم ویژگی های تهیه غذا را مورد بررسی و تحلیل قرار دهیم و چک لیست مورد نیاز یا ویژگی های کترینگ در تهران را برایتان شرح می دهیم با ما همراه باشید.

ویژگی های تهیه غذا

همانطور که همه کسانی که در صنعت تهیه غذا یا کترینگ فعالیت می کنند می دانند برای دستیبابی به موقعیت یک کترینگ بزرگ نیاز به ترکیب آموزش، تجربه و نرم افزار بروز تا به نتیجه موثر و موفق دست یابد تعداد کترینگ هایی که هر روزه به این عرصه اضافه می گردد اما ایجاد مزیت رقابتی است که باعث می گردد تهیه غذا و یا شرکت های جدید بتوانند دوام بیشتری داشته باشند و حتی جایگزین کترینگ های دیگر شوند.کترینگ ها باید تجربه های مختلفی را قبل و بعد از تولید به جد مورد بررسی قرار دهند.

پارامتر های مهم تهیه غذا

  •  کیفیت غذا (Food Quality)
  • امنیت غذا (Food Safety)
  • مراقبت از مشتری (Customer Care)
  • انعطاف پذیری و سازگاری (Flexibility and Adaptability)
  • اشتیاق (Enthusiasm)
  • هوش مالی (Financial Acumen)
  • مدیریت (Management)
  • رهبری (Leadership)
  • بازاریابی (Marketing)
  • توجه به جزئیات (Attention to Detail)

ویژگی های تهیه غذا

 

کیفیت غذا (Food Quality)

هسته هر کترینگ کیفیت غذا آن است و حرف اول آخر را میزند هر شخص یا شرکتی در ابتدا کیفیت غذایی را که می چشد مورد بررسی قرار میدهد علاوه برآن باید خلاقیت در منوهای ارائه شده، قیمت مناسب منو و سرو داشته باشد تا بتواند مشتری را راضی کند.

امنیت غذا (Food Safety)

خطرات سرو غذای را نمی توان نادیده گرفت. اگر قرار است از حادثه ای مانند مسمومیت غذایی در مقیاس وسیع جلوگیری شود، ضروری است که تمام اقدامات ایمنی مواد غذایی به دقت رعایت شود. نیازی به گفتن نیست که این نوع فاجعه می تواند به یک کترینگ و شرکت آسیب جدی وارد کند. کارکنان باید همیشه ایمنی مواد غذایی را سرلوحه ذهن خود قرار دهند و باید اهمیت این جنبه از تولید غذای شرکتی را به طور منظم تقویت کنند.

مراقبت از مشتری (Customer Care)

از ضرورت مراقبت از مشتری هم سو بودن باید حتما رعایت شود.یک کترینگ با کیفیت عالی در تمام بحث های مشتری نزاکت، درایت، ملاحظه، حساسیت و دیپلماسی را نشان می دهد.کترینگ ها باید ارتباط دهنده های عالی باشند و همیشه باید به خاطر داشته باشند که توصیه های دهان به دهان یکی از مهم ترین ابزارهای بازاریابی است که یک کیترینگ در دست دارد.

انعطاف پذیری و سازگاری (Flexibility and Adaptability)

کترینگ ها احتمالاً با مشتریانی سروکار دارند که طیف وسیعی از نیازهای آشپزی و نیازهای غذایی دارند. ضروری است که بتوانیم به این موارد به شکلی تخصصی پاسخ دهیم و منوهایی بسازیم که نه تنها با مزه و ایمن باشند، بلکه متنوع و مقوی باشند.

اشتیاق (Enthusiasm)

پذیرایی می تواند یک شغل سخت باشد، به خصوص در زمان هایی که کارها شلوغ است، مانند ضیافت ها و ماه های باربیکیو تابستانی. اگر انتظار دارند کارمندان خود نیز همین کار را انجام دهند، باید این خواسته ها را با اشتیاق برآورده کنند. مشتریان همچنین احتمالاً از این که می‌بینند پذیرای غذا از این رویداد مشتاق هستند لذت خواهند برد.

هوش مالی (Financial Acumen)

اداره یک کترینگ یا تهیه غذا مانند اداره هر کسب و کاری است و برای بقای کسب و کار، لازم است برنامه ریزی مالی معقولی انجام شود، به ویژه برای پوشش زمان هایی از سال که کسب و کار ساکت تر است.

کترینگ

ویژگی های کترینگ آتیسا

  • هات باکس مخصوص حمل غذا (مجهز به گرم کن)
  • استفاده از ماشین های مخصوص آتیسا (مجهز به سیستم تولید برق برای هات باکس)
  • استفاده از ظروف IML قابل استفاده در مایکروویو
  • وب سایت سفارش آنلاین غذای سازمانی
  • آتیسا ارائه کننده تهیه غذای شرکتی اقتصادی می باشد.

برای سفارش یا کسب اطلاعات بیشتر کافی با شماره زیر تماس حاصل فرمایید تا کارشناس ما شما را راهنمایی کنند.

021-91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...