وبلاگ

غذای اداری

سفارش غذای اداری شاید مسئله ای مهم و اساسی در سازمان ها و شرکت ها تلقی شود و خرید غذای سازمانی در زمانه فعالی کار سختی محسوب می شود در ادامه با ما همراه باشید تا ویژگی های کترینگ آتیسا را مورد بررسی قرار دهیم.

کترینگ آتیسا مفتخر است که بهترین ارائه دهند غذای گرم و با کیفیت سازمانی می باشد ما به حرف خود پایبندیم زیرا با ارائه هات باکس های هوشمند که گرم کن غذا است دیگر غذای سرد به دست مشتری نخواهید رسید و با استقرار تیم حرفه ای کنترل کیفیت این اطمینان را به شما خواهیم داد که غذای سالم و با کفیفیت تحویل خواهید گرفت.

غذای اداری چه ویژگی هایی باید داشته باشد ؟

  • ارائه غذای گرم و سالم (هات باکس)
  • ارائه منو های متنوع
  • سیستم پشتیبانی آنلاین و سفارش غذای آنلاین سازمانی
  • تیم حرفه در ارائه غذا و پشتیبانی بعد از آن
  • ایمنی در مواد اولیه
  • انعطاف پذیری با توجه به بودجه شرکت یا سازمان ها
  • سازگار با تغییر تعداد غذا در روز
  • سفارش گیری تا حداقل 3 ساعت قبل از ارسال غذا
  • ارائه پک، بسته بندی و بنماری مناسب نسبت به نیاز مشتری
  • آماده به سرو غذا در محل و تهیه غذای اداری

سرو غذای اداری شاید در ابتدا ساده به نظر برسد اما پروسه فوق العاده پیچیده ای برای طبخ و تولید غذا برای تعداد بالا وجود دارد و کترینگی موفق است که بتواند با افزایش تعداد غذا را در کیفیت مناسب نگه دارد.

غذای اداری

ویژگی های کترینگ آتیسا :

  • ارائه منوی متنوع غذایی
  • ارائه هات باکس (گرم کن غذا) به منظور حفظ زنجیره گرم
  • تیم حرفه سرو
  • سایت و وب اپلیکیشن سفارش غذا
  • ارائه غذا در بنماری و ظروف iml
  • سفارش گیری سریع اینترنتی یا تلفنی بسته به نیاز مشتری
  • سازگار با تغییر تعداد غذا در روز و تهیه غذای اداری

به منظور ارائه منوی اداری کافی است با در تماس باشید. تماس

021-91009949

موفق و پیروز باشید.

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...