وبلاگ

تفاوت کترینگ و تهیه غذا

سلام به همگی در این مطلب می خوایم به بررسی تفاوت کترینگ و تهیه غذا بپزداریم که شاید خیلی سوال عجیبی برای شرکت ها و سازمان ها باشه که غذا تهیه می کنند با ما همراه باشید.

کترینگ و تهیه غذا مسئله این است !

کترینگ چیست ؟

کترینگ به معنی تهیه و تدارک و سرو غذا براساس نیاز مشتری در سازمان یا زیافت خاص به تعداد زیاد می باشد. در سیستم کترینگ غذا به صورت حرفه ای پخت می شود شاید شما تجربه پخت صنعتی را از نزدیک نداشته باشید ولی کترینگ هایی که توانایی تولید 10 هزار غذا در روز داشته باشد نمی تواند دیگر با بزرگ کردن دیگ و میزان مواد اولیه همان غذا را با کیفیت بالا تولید کند.

از مزیت های رقابتی کترینگ آتیسا می توان به :

  • سرو غذا در محل
  • هات باکس های هوشمند (تولید کننده گرما و نمایش بروی نقشه در طی مسیر)
  • کیفیت بالای غذای سازمانی
  •  ارائه منوی غذای متنوع 66 مدل غذا هر روز حداقل 5 تنوع
  • ارائه غذای رژیمی

تهیه غذا چیست ؟

تهیه غذا هم همانند کترینگ است با این تفاوت که غذا به میزان کمتری تولید و پخش می گردد و شاید دیگر سیستم پیچیده ای پشت پرده یک تهیه غذا نباشد و در یک آشپزخانه کوچک تمامی پورسه صورت گیرید. تهیه غذا می تواند آشپز حرفه ای داشته باشد یا نداشته باشد زیرا میزان طبخ و تولید غذا همانند کترینگ نمی باشد.

تفاوت اصلی تهیه غذا و کترینگ ؟

همانطور که متوجه شدید تفاوت کترینگ و تهیه غذا در نوع پیچیدگی آن و سرو غذا می باشد. برای اینکه غذا به تعداد زیاد تولید شود نیاز به برنامه ریزی یا گروهی با نام برنامه ریزی تولید می باشد اجازه دهید یک مثال ملموس برایتان عنوان کنم :

در نظر بگیرید شما می خواهید یک مهمانی برای 10 نفر تدارک ببینید برای اینکار نیاز دارید ابتدا خرید کنید سپس آماده سازی اولیه انجام دهید و در نهایت پخت را انجام دهید شاید برای اینکار 2 الی 3 روز زمان بگذارید.

حالا در نظر بگیرید یک کترینگ بخواهد غذا برای 1000 نفر تولید کند برای اینکار ابتدا نیاز به تامین مالی یا سرمایه در گردش اولیه است سپس خرید اقلام مورد نیاز سپس برنامه ریزی برای تولید بسته بندی و در نهایت تحویل است.

شاید در چند کلمه نتوان میزان سختی این کار را مشخص کرد ولی شاید ده ها برابر از تدارک غذا در خانه سخت تر باشد 🙂

پس تفاوت ها را می توان به صورت زیر لیست کرد :

  • تامین سرمایه
  • خرید اقلام
  • برنامه ریزی تولید
  • پخت صنعتی جایگزین پخت و تولید سنتی
  • بسته بندی و پک
  • ارسال محصول نهایی

آتیسا ارسال غذا را با استفاده از هات باکس های سفارش که خود طراحی کرده ارسال می کند و در طی مسیر ماشین های مخصوص آتیسا که مجهز به سیستم تولید کننده انرژی برق می باشد، غذا را گرم گرم گرم ارسال می کند.

 

موفق و پیروز باشید.

 

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...