وبلاگ

غذای سازمانی

سلام همراهان گرامی در این مطلب می خواهیم به بررسی غذای سازمانی بپردازیم با ما همراه باشید تا با ویژگی های تهیه غذای شرکتی آتیسا بیشتر آشنا شوید.

 

سفارش آنلاین غذای سازمانی

شاید قبلترها سفارش غذا خیلی کار سختی بود و برای اینکه بخواهید یک پرس یا مقدار زیادی غذا سفارش بدید مجبور بودید با کلی از شرکت ها تلفنی تماس بگیرید ولی خوبی زمونه فعلی رو شاید تو سفارش آنلاین غذا باشه شما تنها با چند کلیک ساده می تونید غذای روزتون رو سفارش بدید آتیسا یک سامانه سفارش غذای سازمانی آنلاین برنامه نویسی کرده که کارمندان یا کاربران هر سازمان خودشان می توانند به راحتی از بین 5 نوع غذا در روز غذای خود را انتخاب کنند.

ویژگی های سفارش آنلاین غذای شرکتی چیست ؟

  • دیگه نیاز نیست یک نفر لیست برداری بکنه شما فکر کنید داخل یه سازمان بزرگ (500 نفر پرسنل) انتخاب غذا برای پرسنل شاید خیلی سخت باشه
  • عدم نیاز به سیستم ثبت غذای داخلی
  • امکان ثبت سفارش براساس سلیقه خود کاربر به صورت آنلاین
  • پنل فوق العاده ساده و کاربردی
  • امکان ثبت سفارش غذای مهمان
  • امکان انتخاب دسر و پیش غذا
  • نمایش هات باکس ارسالی برای شما
  • نمایش دمای غذای ارسالی در لحظه

غذای سازمانی

شاید سفارش غذا به صورت آنلاین خیلی راحت تر از این باشه که بری دنبال جای پارک بگردی و اینکه دیگه سفارش دادن غذا از شکل سنتی به شکل جدید خیلی تغییر پیدا کرده. تو بررسی که تازگی انجام دادن حدودا 30% از مردم به صورت اینترنتی سفارش غذاشون رو انجام میدن.

اپلیکیشن های سفارش غذای شرکتی / سازمانی

شاید شما با اسنپ فود و برخی از اپلیکیشن های سفارش غذا کار کرده باشید ولی مشکلی که اکثر این اپلیکیشن ها دارند عدم ارائه سفارش غذای سازمانی می باشد آتیسا مفتخر است که اولین ارائه دهنده پنل سفارش غذای سفارشی می باشد که به تمامی نیازهای کاربر فکر کرده است تا مشغله سازمان ها را کم کند و کارمندان به راحتی غذای دلخواه خود را سفارش دهند.

ویژگی های هات باک آتیسا

  • مجهز به گرم کن
  • مجهز به نمایشگر دما
  • مجهز به ترموستات برای تنظیم دمای هات باکس
  • مجهز به GPS برای ارسال اطلاعات به سایت و نمایش در پنل

 

موفق و پیروز باشید.

 

 

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...