وبلاگ

ظروف iml چیست ؟

.سلام همراهان گرامی در این قسمت از مقالات کترینگ آتیسا به بررسی ظروف iml چیست ؟ می پردازیم با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در رابطه با این نوع ظروف کسب کنید.

 

ظروف iml چیست ؟ / ظرف iml چیست ؟

ظروف IML مخفف شده کلمه In Mold Labeling به معنای لیبل گذاری درون قالب یعنی همزمان با تولید ظرف و قبل از عمل تزریق پلاستیک انجام می گیرد. در این حالت لیبل بخش جدا نشدنی از ظرف خواهد بود و دیگر امکان خراب شدن یا صدمه دیدن ندارد.

با تزریق مواد مذاب پلاستیکی به داخل قالب، لیبل و ظرف پلاستیکی با یکدیگر یکپارچه می شوند، به نحوی که دیگر به هیچ وجه نمی‌توان لیبل را از بدنه ظرف جدا کرد.

مزایای ظروف IML چیست ؟

  • پلمپ بودن این ظروف از باز شدن مجدد ظرف توسط شخص دیگر جلوگیری می کند.
  • این نوع ظروف بهداشتی تر از ظروف آلومینیومی هستند.
  • جایگزین مناسب ظروف آلومینومی
  • به منظور برند سازی مورد استفاده قرار میگیرد.
  • جذب مشتری به دلیل زیبایی و چشم گیر شدن محصول
  • جلوگیری از آلوده شدن محصول بعد از تولید
  • قابلیت استفاده مجدد برخلاف با ظروف آلومینیومی
  • قیمت مناسب
  • مقاومت بالای لیبل در برابر آب و سطوح خشن

کترینگ آتیسا با بهرگیری از این نوع ظروف به منظور ارائه خدمات بیشتر و جلب رضایت مشتری از ظروف IML شرکت طب پلاستیک استفاده می کند در ادامه می توانید ظروف طراحی و تولید شده تهیه غذا آتیسا را مشاهده کنید.

 

 

بسته به انتخاب مشتری امکان ارائه غذا در ظروف IML و بنماری وجود دارد. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره گیری 91009949 اطلاعات بیشتری کسب کنید.

 

موفق و پیروز باشید.

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...