وبلاگ

تهیه غذای شرکتی

سلام دوستان گرامی تهیه غذای شرکتی یا کترینگ به محلی گفته می شود که غذا در آن طبخ می شود کترینگ آتیسا آماده ارائه غذا به شرکت های تجاری و سازمان های اداری ، مراکز درمانی می باشد در این مطلب با ما همراه باشید تا بیشتر با تهیه غذا آتیسا آشنا شوید.

کترینگ آتیسا کار خود را در سال 1400 شروع کرد و توانست با ارائه منوی و غذای متنوع رقیب خوبی برای کترینگ های مشابه خود باشد در ادامه می توانید برخی از ویژگی های تهیه غذای آتیسا را مشاهده کنید.

  • هات باکس هوشمند (اختراع آتیسا)
  • تیم لجستیک
  • وب اپلیکیشن سفارش غذای سازمانی و آنلاین
  • ارائه منوی غذایی متنوع
  • استفاده از سیستم پخت اتوماتیک و بروز
  • استفاده از مواد اولیه درجه یک
  • ارائه دهنده پک های رژیمی
  • تیم QC قدرتمند
  • دارای کادر آشپزی مجرب
  • و…

تهیه غذای سازمانی

منوی تهیه غذای سازمانی آتیسا

  • ارائه منوی غذای پنج تنوع که شامل موارد زیر در هر روز می شود.
    • کبابی
    • پلویی
    • خورش
    • خوراک
    • غذای رژیمی (پک رژیمی)
  • ارائه منوی غذا با 3 نوع تنوع که شامل موارد زیر در هر روز می شود.
    • کباب ها
    • پلویی
    • خورش و خوراک

سفارش تهیه غذای شرکتی از آتیسا

آتیسا در حال حاضر ارائه کننده منو های غذایی متنوع در 5 و 3 نوع غذا می باشد.

امکان سرو غذا در بنماری و ظروف IML بسته به سفارش مشتری وجود دارد.

همانطور که مستحضر هستید تولید و تهیه غذا به تعداد بالا شاید راحت به نظر برسد ولی هماهنگی برای خرید تولید و تحویل یک غذای سازمانی کاری نیست که بدون برنامه ریزی قبلی قابل انجام باشد. در کترینگ آتیسا با استفاده از خط پخت اتوماتیک، وب اپلیکیشن سفارش غذای سازمانی، تیم آشپزی حرفه ای، سیستم لجستیک و هات باکس های سفارشی که توسط تیم مهندسی ما تولید گردید را می توان به عنوان مزیت رقابتی آتیسا نام برد.

غذای شرکتی

چرا هات باکس اختراع کردیم ؟

با بررسی ضعف های بازار، عدم ارائه غذای گرم حس گردید و برند آتیسا هات باکس هایی تولید کرد که علاوه بر اینکه غذا را در حین مسیر گرم  نگه میدارد آن را گرم نیز می کند و با استفاده از IOT کیت های هوشمندی بروی آن قرار داد تا قابلیت ردیابی داشته باشد. زمانی که دمای غذای پخته شده کم و زیاد می شود از کیفیت آن کم می شود و در نهایت امکان خراب شدن غذا نیز وجود دارد با استفاده از هات باکس نه تنها کیفیت غذا حفظ می شود بلکه از فاسد شدن آن نیز جلوگیری می کند.

هات باکس چه ویژگی هایی دارد ؟

  1. کیت هوشمند لوکیشن
  2. نمایش دما
  3. کنترل دمای باکس
  4. جلوگیری از سرد شدن غذا (سیل بودن باکس)
  5. قفل، چرخ و دستگیره از دیگر ویژگی ها باکس می باشد.

ارائه غذای با کیفیت سازمانی برای هر شرکت یا سازمانی مورد توجه است و شاید گرم رسیدن آن نیز اهمیت غذای سازمانی یا کترینگی را دو چندان کند.

جهت ارتباط با کارشناسان ما می توانید با شماره 91009949 تماس حاصل فرمایید.

 

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...