چلو کباب کوبیده نگین دار

چلو کباب کوبیده نگین دار

توپوز گوساله
قلوگاه گوسفندی
دنبه
پیاز
زعفران
گوجه
فلفل کبابی
کره
نمک
جوش شیرین
فلفل
رزماری
برنج
روغن
سرکه
نمک
زنجبیل
سیر
روغن زیتون
سس مایونز
پاپریکا
فلفل دلمه
آبلیمو
لیمو شیرازی
همه ترکیبات
در تهیه غذا آتیسا از بهترین مواد اولیه به منظور تهیه و توزیع غذا برای سازمان ها و ارگان های دولتی و خصوصی استفاده می شود در این صفحه می توانید محتویات مربوط به غذای چلو کباب کوبیده نگین دار را مشاهده کنید. در تهیه غذا آتیسا از بهترین مواد اولیه به منظور تهیه و توزیع غذا برای سازمان ها و ارگان های دولتی و خصوصی استفاده می شود در این صفحه می توانید محتویات مربوط به غذای چلو کباب کوبیده نگین دار را مشاهده کنید.   چلو کباب کوبیده نگین دار یکی از انواع کباب، یکی از خوراک‌های ملی ایران، و از خوراک‌های ایرانی است که مخلفات اصلی آن را گوشت چرخ کرده تشکیل می‌دهد، این غذا اکثراً به همراه چلو خورده می‌شود. این کباب را به پر مصرف‌ترین کباب در بین ایرانیان تبدیل کرده‌است. کباب کوبیده مانند خورش قورمه سبزی از آن دسته غذاهایی است که کمتر کسی را می‌توانید پیدا کنید که از آن خوشش نیاید. در شهرستان گلپایگان از دیر باز بهترین کباب های کوبیده ایرانی طبخ می‌شده‌است و هم‌اکنون کباب گلپایگان به ثبت میراث ناملموس کشور نیز رسیده‌است و گلپایگان را به عنوان پایتخت کباب ایران می‌شناسند. چلو کباب کوبیده نگین دار را می‌توان با گوشت‌های مختلفی همانند: گوشت گوسفند، گاو و مرغ درست کرد. محبوب‌ترین کباب کوبیده، کباب کوبیدهٔ تهیه شده با گوشت گوسفند با مقداری چربی است که طعم پیاز موجود در آن مناسب باشد. چلو کباب کوبیده نگین دار اصیل ایرانی با گوشت گوسفندی تهیه می‌شود ولی امروزه این کباب با گوشت گوساله نیز طبخ می‌شود. در این دستور برای تهیه کباب کوبیده از مخلوط گوشت گوسفندی (قلوه گاه) و گوشت گوساله (راسته) استفاده شده‌است که تقریباً بهترین ترکیب برای چلو کباب کوبیده نگین دار است.