چلو خورش مرغ و فسنجان

چلو خورش مرغ و فسنجان

گردو
رب انار
روغن
مرغ
پیاز
شکر
هل
نمک
زعفران
فلفل سیاه
زردچوبه
همه ترکیبات
خورش فسنجان نیز مانند خورش قیمه و قورمه‌سبزی یکی از اصیل‌ترین و خوشمزه‌ترین نوع خورش ایرانی است که به روش‌های متفاوتی تهیه می‌شود. یکی از خورش (خورشت)های اصیل ایرانی خورشت فسنجون است که با گردوی چرخ کرده تهیه میشود. در خورشت فسنجان، مرغ (یا اردک و گاهی گوشت قلقلی) با گردو و رب انار پخته می شود و طعمی عالی پیدا میکند. شما میتوانید با انتخاب مقدار شکر به دلخواه طعم این خورشت خوشمزه را با ذائقه خود تغییر دهید. علاوه بر این برای ترش و خوش طعم شدن خورشت میتوانید از یکی دو لیوان آب انار تازه در آن استفاده کنید. فسنجون شمالی معمولاً خیلی ترش است ولی در بقیه نقاط ایران اغلب فسنجان را ملس درست میکنند. برای تهیه این خورشت زمانی را انتخاب کنید که عجله ندارید چون راز داشتن فسنجان عالی علاوه بر رعایت نکات، این است که عجله نکنید و بگذارید خورش شما در هر مرحله خوب بپزد و جا بیافتد.