شنیسل مرغ

شنیسل مرغ

تخم مرغ
سینه مرغ
آرد سفید
آرد سوخاری
سیر
رزماری
ادویه
زنجبیل
روغن
آبلیمو
جوز هندی
خیارشور
گوجه
نان
زعفران
پیاز
فلفل دلمه
سیر
لیمو شیرازی
سس مایونز
نمک
فلفل
تخم گشنیز
همه ترکیبات
در تهیه غذا آتیسا از بهترین مواد اولیه به منظور تهیه و توزیع غذا برای سازمان ها و ارگان های دولتی و خصوصی استفاده می شود در این صفحه می توانید محتویات مربوط به شنیسل مرغ را مشاهده کنید. از همان بدو ورود به فرهنگ غربی اروپا , موفق شد به طعم های مختلف و متنوع غلبه کند و بین کلی خوراک های خوشمزه , عرض اندام کند , امروزه این خوراک آن قدر جا افتاده و محبوب شده که میتوان گفت در فروشگاههای همه کشور ها می توان حضور آن را شاهد بود , اما نکته مهم این است که بسیاری از علاقمندان به این خوراک پرطرفدار , اطلاعات خاصی از این خوراک ندارند و نمی دانند ریشه این غذا به کدام کشور تعلق دارد. مورخان حوزه تغذیه و آشپزی در تحقیقات خود دریافته اند که ریشه واژه شنیتسل به زبان آلمانی برمی گرد و از فعل ” دی شنیتس ” در زبان آلمانی به معنای اسلایس کردن یا برش زدن گرفته شده است . اگر به مناطق مختلف آلمان سفر کنید و با خانواده های بومی آن ها دیدار و گفتگو داشته باشید , شما را به یکی از معروف ترین خوراک هایشان میهمان میکنند که ” ماندل شنیتن ” نام دارد که ریشه این غذا نیز مشابه شنیتسل است مورخان و کارشناسان در تحقیقات خود به این نتیجه رسیده اند که پخت شنیتسل به قرن یکم قبل از میلاد مسیح برمی گردد و تمرکز آن بر قاره اروپا بوده است , اما پس از قرون وسطی , شنیتسل موفق شد از طریق مهاجران به کشورهای دیگر هم راه یابد و از حالت انحصار سرزمین های آلمان خارج شود , تا جایی که توانست در شمال ایتالیا و اتریش نیز نفوذ پیدا کند و به جزیی از فرهنگ غذایی آن ها تبدیل شود . جالب است بدانید که ماده اصلی شنیتسل در آن دوران , گوشت گوساله بوده است .