سالاد ماکارانی

سالاد ماکارانی

ماکارانی فرمی
خیارشور
ژامبون مرغ
سس مایونز
روغن زیتون
نخود فرنگی
نمک
فلفل سیاه
سیب زمینی
هویج
ذرت
زردچوبه
روغن
ماست چکیده
آبلیمو
همه ترکیبات
در تهیه غذا آتیسا از بهترین مواد اولیه به منظور تهیه و توزیع غذا برای سازمان ها و ارگان های دولتی و خصوصی استفاده می شود در این صفحه می توانید محتویات مربوط به سالاد ماکارانی را مشاهده کنید. همانطور که می دانیم تاریخچه ماکارونی برمی گردد به کشور ایتالیا وشواهد نشان می دهد که حدود 800سال قبل تولید ماکارونی در ایتالیا برای نخستین بار شروع شده وادامه دارد .جالب است بدانید در برخی موارد اشاره شده که کشف و اختراع ماکارونی از ابتدا به چینی ها برمی گردد که در  یک داستان اینگونه  نقل میشود دوشیزه ای چینی مقداری خمیر درست کرده طی اتفاقاتی خمیر از میز کار سرازیر  میشود ونور افتاب که نسبتا شدید بوده. رشته های خمیر سرریز شده را خشک می کند ,دختر چینی به همراه فردی ایتالیایی به نام اسپاگتی این رشته ها را به ابگوشت در حال جوشیدن اضافه می کنند ومیبینند که غذایی خوشمزه که طرفداران زیادی هم داشته تبدیل میشود . اولین کارگاه ماکارونی در ایران در سال 1313با دستگاهی ابتدایی وساده شروع  به کار کرد وتولید روزانه این کارگاه کوچک 20 کیلوماکارونی بود که این مقدارکم برای افراد خاص که بیشتر فرنگی  ها بودنددر نظر گرفته می شد به همین دلیل در ایران در ان زمان به ماکارونی رشته فرنگی هم می گفتند