سالاد الویه

سالاد الویه

تخم مرغ
سینه مرغ
نخود فرنگی
سیب زمینی
روغن زیتون
آبلیمو
خیارشور
سس مایونز
ماست
هویج
فلفل
فلفل دلمه
پیاز
سیر
ذرت
ژامبون
نمک
همه ترکیبات
در تهیه غذا آتیسا از بهترین مواد اولیه به منظور تهیه و توزیع غذا برای سازمان ها و ارگان های دولتی و خصوصی استفاده می شود در این صفحه می توانید محتویات مربوط به سالاد الویه را مشاهده کنید. سالاد الویه یکی از محبوب‌ترین غذاهای آماده در بین مردم ایران است، ترکیب موادغذایی متنوع و خوشمزه در کنار سس مایونز باعث شده که از کودک ۱ ساله تا یک فرد ۱۰۰ ساله طرفدار آن باشند. به گمان بسیاری از دوستداران این غذای خوشمزه، سالاد الویه غذایی دم‌دستی و به ظاهر ارزان است، بنابراین مناسب استفاده برای پذیرایی از مهمانان به عنوان غذای اصلی در مراسم رسمی نیست. در سال ۱۸۶۰ میلادی لوسیان اولیویه یک رستوران گران ‌قیمت در مسکو افتتاح کرد و سالاد محبوبی را ارائه داد که یک ترکیب شامل مواد غنی با سس ویژه بود، با طعمی فوق‌ العاده که طرفداران بسیاری داشت. دستور آماده ‌سازی این سالاد پرطرفدار را هیچ‌کس نمی‌دانست و سرآشپز لوسیان الیویه برای این که دستور مخفی بماند یک اتاق جداگانه در آشپزخانه داشت که ورود به آن برای عموم ممنوع بود، بنابراین او در این اتاق مخفیانه این سالاد خوشمزه را آماده می‌ کرد و هیچ‌کس نمی ‌توانست به دستورپخت آن دسترسی پیدا کند. این سالاد آنقدر معروف شد که تزار الکساندر دوم هم آن را تست کرد، در سال ۱۸۸۳ لوسیان اولیویه درگذشت و راز دستور آماده‌ سازی سالاد خود را به هیچ‌ کس نگفت. حتی یکی از دستیاران او ایوان ایوانف (Ivan Ivanov) روزی به اتاق خصوصی اولیویه می‌رود همه‌ چیز را روی میز می‌بیند، در آن زمان راز سالاد جلوی چشمان ایوانف بود اما نمی‌‏دانست به چه مقدار باید مواد را باهم ترکیب کند، به همین دلیل رستوران لوسیان اولیویر بعد از چند سال در ۱۹۰۵ میلادی برای همیشه بسته شد.