ته چین مرغ

ته چین مرغ

برنج
سینه مرغ
زعفران
ماست
هل
سیر
روغن
زرشک
خلال پسته
خلال بادام
کره
تخم مرغ
عصاره مرغ
فلفل سفید
نمک
گلاب
پیاز
فلفل دلمه
کرفس
زردچوبه
رب
تخم گشنیز
زنجبیل
بادمجان
همه ترکیبات
در تهیه غذا آتیسا از بهترین مواد اولیه به منظور تهیه و توزیع غذا برای سازمان ها و ارگان های دولتی و خصوصی استفاده می شود در این صفحه می توانید محتویات مربوط به ته چین مرغ را مشاهده کنید. ته چین یک غذای اصیل، پرطرفدار و بسیار خوشمزه برای ما ایرانیان است که از مخلوط ماست، برنج، انواع گوشت، تخم مرغ و زعفران زیاد تهیه می شود و از دو بخش تشکیل شده است که بخش اول آن ته دیگ زعفرانی با مقداری گوشت پخته شده است که در کف قالب قرار دارد و بخش دوم آن پلو سفید رنگ است که روی ته دیگ ریخته می شود، ته چین انواع مختلفی دارد که رایج ترین آن ته چین مرغ می باشد. پختن ته چین قلق خاصی دارد که با چندین بار پختن آن به نتیجه دلخواهتان می رسید. داستانی وجود دارد که می گویند یک روز یکی از آشپزان دربار هنگام درست کردن چلو مرغ از دستش خارج می شود و پلو شفته می شود، آشپز از ترس این که تنبیه شود به زعفران متوسل می شود و ماست به برنج اضافه می کند و مرغ را لا به لای آن می ریزد، و این گونه اولین ته چین پخته می شود. جالب است بدانید که در کشور مراکش، در شمال آفرقا غذایی به نام تاچین وجود دارد. تاچین در واقع کلمه عربی شده ته چین خودمان است، که این غذا شبیه به لاپلوهایی است که در ایران پخته می شود. می‌گویند در گذشته‌های نه‌چندان دور در مطبخ‌های شاهی و خانی، پس از اینکه سالار خانه غذایش را صرف می‌کرد، خدمه‌ها با باقیمانده غذا شکم خود را سیر می‌کردند.