وبلاگ

طرز تهیه مربای توت فرنگی

طرز تهیه مربای توت فرنگی : مربای توت فرنگی خود را درست کنید، سپس دستور العمل های مربای توت فرنگی و پیمز، مربای آلو، مربای شاه توت، مربای ریواس، مربای دامسون و دستور العمل های مربای دیگر را بررسی کنید. از خوردن مربا روی نان تست خسته شده اید؟ از آن برای درست کردن تارت های مربای خوش طعم خود استفاده کنید.

با مجموعه دستور العمل های توت فرنگی ما، از جمله کیک توت فرنگی، چیزکیک توت فرنگی، کاپ کیک توت فرنگی و بسیاری دیگر، از این میوه تابستانی نهایت استفاده را ببرید.

مواد تشکیل دهنده

  • 1 کیلوگرم توت فرنگی
  • شکر مربا 750 گرم
  • 1 عدد لیمو، آب گرفته
  • محبوب ترین جایگزین ما
  • تارت های مربا

طرز تهیه مربای توت فرنگی

طرز تهیه مربای توت فرنگی

مرحله 1

پوست هر توت فرنگی را با برش مخروطی شکل در بالای توت ها با یک چاقوی کوچک و جدا کردن ساقه ها جدا کنید. بسته به اندازه آنها را به نصف یا چهار برش دهید. داخل یک تابه بزرگ با شکر بریزید و خوب هم بزنید. بگذارید 2 ساعت خیس بخورد. شکر رطوبت را از توت فرنگی می گیرد و مطمئن می شود که زیاد متلاشی نشوند و رنگ زنده خود را حفظ کنند. دو نعلبکی را در فریزر قرار دهید – این به شما کمک می کند تا بفهمید مربا بعداً سفت شده است یا خیر.

مرحله 2

مخلوط را روی حرارت ملایم گرم کنید و به آرامی به مدت 5 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که شکر حل شود، هم بزنید. حرارت را زیاد کنید و 5 تا 10 دقیقه دیگر بجوشانید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد تا مربا به طرز محسوسی غلیظ شود.

مرحله 3

یکی از نعلبکی ها را از فریزر خارج کرده و کمی از مربا را روی آن بریزید. به مدت 30 ثانیه تا 1 دقیقه بگذارید تا خودش را بگیرد. پس از سرد شدن، انگشت خود را به آرامی از داخل مربا عبور دهید. سطح باید چروک شود و انگشت شما باید یک دنباله واضح و برجسته از خود باقی بگذارد که دوباره پر نمی شود. همچنین، تست کنید که آیا مربا روی قند یا دماسنج دیجیتال به 105 درجه سانتیگراد رسیده است.

مرحله 4

هر کف یا تفاله ای را که تا بالا آمده است با قاشق جدا کنید. داخل شیشه های تمیز و استریل شده بریزید و روی آن دایره ای از موم یا کاغذ پخت قرار دهید. درب ها را پیچ کنید و روی هر شیشه به وضوح برچسب بزنید. این مربا به مدت 1 سال در جای خنک و تاریک نگهداری می شود. خنک یک بار باز شد. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا : دستور اسپاناکوپیتا ما را امتحان...
طرز تهیه موساکا کلاسیک
موساکا کلاسیک
طرز تهیه موساکا کلاسیک : این موساکای کلاسیک را برای...
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو : این استیفادوی یونانی را...
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی : این دستور...
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا : این سالسا گوجه فرنگی...
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی : این هورچاتا د والنسیا...
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو : این دستور...
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران : این دستور خورش...
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی : این کوفته‌های دودی...
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی : این دستور پخت مرغ...