سالاد سزار

سالاد سزار

کاهو
سینه مرغ
نان تست
روغن زیتون
پنیر پارمسان
زیتون سیاه
گوجه چری
تخم مرغ
فیله مرغ
سیر
نمک
فلفل سیاه
پیاز
همه ترکیبات
در تهیه غذا آتیسا از بهترین مواد اولیه به منظور تهیه و توزیع غذا برای سازمان ها و ارگان های دولتی و خصوصی استفاده می شود در این صفحه می توانید محتویات مربوط به سالاد سزار مرغ را مشاهده کنید. سالاد سزار نوعی سالاد متشکل از کاهوی رومی، تکه‌های خرد شده نان تست با پنیر پارمزان، آب لیموترش، روغن زیتون، تخم مرغ، سس ووسترشر، سیر و فلفل سیاه است. تنوع زیادی در تهیهٔ سالاد سزار وجود دارد که از جملهٔ آن‌ها می‌توان به استفاده از مرغ گریل‌شده، ماهی کولی و بیکن اشاره کرد. سالاد سزار سنسو نیز یکی دیگر از انواع مدل های سالاد سزار است که با مرغ سوخاری تهیه می شود. پیشینه تهیه و در کل ابداع این سالاد به صاحب رستورانی به نام سزار کاردینی (Caesar Cardini) می‌رسد. سزار کاردینی مهاجری از ایتالیا بود که در مکزیک و ایالات متحده به فعالیت در زمینه صنعت غذا و رستوران‌داری پرداخت. کاردینی علیرغم زندگی در سن دیگو، برای گریز از محدودیت‌های موجود در شهر تیجوانا مشغول به کار شد. دختر سزار کاردینی، رزا کاردینی در رابطه با این سالاد اینگونه بیان می‌کند: پدرم هنگامی که در چهارم ژوئیه ۱۹۲۴ با عجله تخته آشپزخانه را درون ظرفی خالی نمود، این سالاد به دست آمد. کاردینی این سالاد را با تمام آنچه در دست داشت، در واقع با کمی استعداد و پرتاب محتویات باقی مانده توسط آشپز به داخل ظرفی دیگر تهیه کرد. امروزه انواع سس های کاردینی با محتویات متنوع تولید می‌شود. اما می‌توان سس سزار را در خانه هم درست کرد. انواع گوناگون دستور تهیه برای سالاد سزار وجود دارد، به عنوان مثال طعم دار کردن سالاد با مرغ کبابی، استیک یا غذاهای دریایی. برخی از رستوران‌های مکزیکی روی جایگزینی موارد مانور می‌دهند. مثلا جایگزینی نان ذرت مکزیکی با نان تست یا پنیر کتیجا (Cotija) با پنیر پارمزان.