طرز تهیه تورتیلا چوریزو، سیب زمینی و جعفری : این بهتر است در یک ماهیتابه کوچک (حدود 20 سانتی متر) پخته شود تا ضخامت مناسبی از تورتیلا بدست آورید.
مواد تشکیل دهنده
- 2 عدد سیب زمینی متوسط، پوست کنده و نازک برش داده شده
- روغن زیتون
- 1 پیاز، خلال شده
- 50 گرم چوریزو، خرد شده
- 4 عدد تخم مرغ زده شده
- ½ یک دسته جعفری، خرد شده
طرز تهیه تورتیلا چوریزو، سیب زمینی و جعفری
مرحله 1
یک ماهیتابه آب نمک در حال جوش را گرم کنید و سیب زمینی ها را بپزید تا نرم شوند. خوب آبکش کنید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک ماهیتابه کوچک نچسب گرم کنید و پیاز را بپزید تا نرم شود. چوریزو را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید سپس جعفری را هم بزنید.
مرحله 2
تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ بزنید و خیلی خوب مزه دار کنید. سیب زمینی ها، پیاز و چوریزو را داخل کاسه بریزید سپس مخلوط کنید و هم بزنید.
مرحله 3
ماهیتابه را پاک کنید سپس یک قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و دوباره حرارت دهید. مخلوط تخم مرغ را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا ته آن قهوه ای شود و روی آن سفت شود. تورتیلا را روی یک بشقاب برگردانید و سپس قسمت نپخته آن را به سمت پایین داخل تابه برگردانید. 5 دقیقه دیگر بپزید تا کف آن سفت شود. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949