طرز تهیه قهوه اسپانیایی : آیا می خواهید در مورد فرهنگ قهوه اسپانیایی بدانید؟ باریستای متخصص سلست وونگ با جوردی مستره، موسس قهوه نوماد در بارسلونا، در مورد اینکه چه چیزی قهوه اسپانیا را خاص میکند، چگونه آن را در کافههای اسپانیایی سفارش دهید و چگونه آن را در خانه درست کنید، صحبت میکند. در مرحله بعد، راهنمای قهوه ویتنامی Celeste، قهوه ایتالیایی و قهوه ترک را بخوانید.
قهوه اسپانیایی چه ویژگی خاصی دارد؟
قهوه اسپانیا به شدت تحت تأثیر جنوب اروپا، به ویژه ایتالیا قرار دارد. اکثر اسپانیایی ها روز خود را با نوشیدن یک کافه کان لچه شروع می کنند. این یک قهوه با نسبت 1:1 با شیر گرم شده است، اما در واقع کمی شیر بیشتر مانند لاته استفاده می شود. مشابه ایتالیایی ها، در خانه رایج ترین روش برای تهیه قهوه با موکا پات و سپس اضافه کردن شیر داغ است. در حالی که بقیه دنیای قهوه تخصصی به آهستگی از نوشیدنیهای قهوهای با اندازه «بزرگ» که توسط آمریکاییها پرطرفدار شده بود فاصله میگیرند، جوردی میگوید که قهوههای اسپانیایی همیشه کوچک بودهاند – اسپرسو، کورتادو، و کافه کان لچه بزرگترین. برای مثال، در کافه او، بزرگترین فنجان 6 اونس (تقریباً 177 میلیلیتر) است – و این در کافههای سنتیتر و خانوادگیتر نیز یکسان است.
اسپانیایی ها اولین قهوه خود را در خانه می نوشند، و سپس بیشتر روز را بیرون از خانه می گذرانند، یا کار می کنند، بنابراین برای قهوه بعدی خود به یک کافه می روند. اسپانیاییها هرگز بعد از ساعت 12 بعد از ظهر یا با ناهار یک کافه میخورند، بلکه قهوه کوچکی مانند اسپرسو یا کورتادو میخورند.
نحوه سفارش قهوه در اسپانیا
در اینجا تعدادی از محبوب ترین و سنتی ترین قهوه های اسپانیایی آورده شده است:
- Café con leche: اسپرسو تکی با شیر.
- کورتادو: اسپرسو تکی با کمی شیر، شبیه به ماکیاتو یا پیکولو اما نه مشابه.
- اسپرسو انفرادی: اسپرسو تک شات، استخراج طولانی (حدود 40-50 میلی لیتر).
- اسپرسو دوبل: اسپرسو دو شات (17-20 گرم)، 30-40 میلی لیتر (معمولاً در کافه های تخصصی یافت می شود).
ترندهای قهوه اسپانیایی
در اسپانیا، کافی شاپ های معاصر طعم های مختلفی را تجربه می کنند. با گرمتر شدن هوای اسپانیا، جذب قهوه سرد آنها سریعتر از بریتانیا بوده است. به یاد دارم که حدود پنج سال پیش Nomad را دیدم که شربت لیموی تهیه شده از آب بسیاری از لیموترش های دست فشرده را گرفت، آن را به دم کرده سرد اضافه کرد و با یک قطره آب سودا تمام کرد… اما اکنون آخرین قهوه ای که ارائه می شود، دم کرده سرد میشلاداست. ادویه های داغ و طعم های اومامی با قهوه سرد و نوشابه همانطور که در زیر مشاهده می کنید.
طرز تهیه کافه کان لچه اسپانیایی در خانه
کیت قهوه اسپانیایی که نیاز دارید:
- قهوهساز موکا قابلمه/اجاق گاز – این چیزی است که اکثر مردم در اسپانیا هر روز صبح از آن استفاده میکنند.
- آسیاب قهوه – قهوه را روی متوسط آسیاب کنید.
- کف کننده شیر
- فنجان 6 اونس – فنجان شما نباید بزرگتر از این باشد.
عناصر:
- 20 گرم دانه قهوه
- 100-150 میلی لیتر شیر یا جایگزین گیاهی
طرز تهیه قهوه اسپانیایی
- در موکا قابلمه را باز کنید و قسمت زیرین آن را با آب سرد پر کنید. آن را فقط تا شیر فشار، اما نه فراتر از آن، پر کنید.
- سبد سوراخ شده را با قهوه آسیاب شده پر کنید. نیازی نیست آن را محکم بکوبید یا فشار دهید. فقط مطمئن شوید که قهوه تراز است. قسمت بالایی را دوباره پیچ کنید.
- قابلمه موکا را روی اجاق گاز یا اجاق گاز قرار دهید و به آرامی آب را گرم کنید. با باز کردن درب آن می توانید بررسی کنید که قهوه شروع به نفوذ کرده است. اما مراقب باشید، ممکن است لمس آن داغ باشد!
- در حالی که قهوه در حال گرم شدن است، شیر یا جایگزین های گیاهی را در دستگاه کف ساز شیر بریزید و دکمه روشن را فشار دهید. اگر از شیر گیاهی استفاده می کنید، اگر می خواهید بافتی کف آلود داشته باشید، بهتر است از نسخه باریستا استفاده کنید.
- پس از پر شدن ظرف موکا و دیگر حباب زدن قهوه، آن را از روی حرارت بردارید و بلافاصله در فنجان بریزید.
- پس از اتمام، شیر داغ را به قهوه اضافه کنید تا فنجان پر شود. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949