وبلاگ

طرز تهیه توفوی ابریشمی

طرز تهیه توفوی ابریشمی : این توفوی ابریشمی را به عنوان پیش غذا یا پیش غذا درست کنید، سپس دستور العمل های توفو اسکرامبل، توفو سرخ شده، توفوی پخته ترد و سایر دستور العمل های توفو را بررسی کنید. برای یکی دیگر از پروتئین های گیاهی، دستور تهیه سیتان خانگی ما را امتحان کنید. نمی توانید به اندازه کافی gochujang دریافت کنید؟ مجموعه کامل دستور العمل های gochujang ما را بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 1 قاشق غذاخوری کنجد
  • 1 قاشق چایخوری رب گوچوجان
  • 1 قاشق چایخوری روغن کنجد
  • 2 قاشق غذاخوری سس سویا سبک
  • یک پیمانه شکر کپسول
  • توفوی ابریشمی بلوکی 349 گرمی
  • 1 پیاز بهاره، ریز خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری پیاز ترد

طرز تهیه توفوی ابریشمی

طرز تهیه توفوی ابریشمی

مرحله 1

کنجد را در ماهیتابه خشک روی حرارت ملایم تفت دهید. به محض اینکه طلایی شدند، تابه را از روی حرارت بردارید و دانه ها را در بشقاب بگذارید.

مرحله 2

رب گوچوجان را با روغن کنجد و کمی سس سویا در یک کاسه کوچک مخلوط کنید تا یکدست شود. باقیمانده سس سویا و شکر کپسول را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله 3

توفو را آبکش کرده و با احتیاط داخل بشقاب برگردانید. بهتر است این کار با قرار دادن یک بشقاب روی بسته بندی باز شده و برگرداندن کل بلوک روی آن انجام شود. حالا به آرامی دو طرف بسته را از توفو جدا کنید تا روی بشقاب رها شود.

مرحله 4

سس را روی توفو بریزید، سپس کنجد، پیازچه و پیاز ترد را روی آن بپاشید. در حالت ایده آل، در صورت تمایل، در دمای اتاق یا سرد سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...