طرز تهیه توفوی ابریشمی : این توفوی ابریشمی را به عنوان پیش غذا یا پیش غذا درست کنید، سپس دستور العمل های توفو اسکرامبل، توفو سرخ شده، توفوی پخته ترد و سایر دستور العمل های توفو را بررسی کنید. برای یکی دیگر از پروتئین های گیاهی، دستور تهیه سیتان خانگی ما را امتحان کنید. نمی توانید به اندازه کافی gochujang دریافت کنید؟ مجموعه کامل دستور العمل های gochujang ما را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 1 قاشق غذاخوری کنجد
- 1 قاشق چایخوری رب گوچوجان
- 1 قاشق چایخوری روغن کنجد
- 2 قاشق غذاخوری سس سویا سبک
- یک پیمانه شکر کپسول
- توفوی ابریشمی بلوکی 349 گرمی
- 1 پیاز بهاره، ریز خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری پیاز ترد
طرز تهیه توفوی ابریشمی
مرحله 1
کنجد را در ماهیتابه خشک روی حرارت ملایم تفت دهید. به محض اینکه طلایی شدند، تابه را از روی حرارت بردارید و دانه ها را در بشقاب بگذارید.
مرحله 2
رب گوچوجان را با روغن کنجد و کمی سس سویا در یک کاسه کوچک مخلوط کنید تا یکدست شود. باقیمانده سس سویا و شکر کپسول را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله 3
توفو را آبکش کرده و با احتیاط داخل بشقاب برگردانید. بهتر است این کار با قرار دادن یک بشقاب روی بسته بندی باز شده و برگرداندن کل بلوک روی آن انجام شود. حالا به آرامی دو طرف بسته را از توفو جدا کنید تا روی بشقاب رها شود.
مرحله 4
سس را روی توفو بریزید، سپس کنجد، پیازچه و پیاز ترد را روی آن بپاشید. در حالت ایده آل، در صورت تمایل، در دمای اتاق یا سرد سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949