طرز تهیه مرنگ شکلاتی و فندقی ایتالیایی

طرز تهیه مرنگ شکلاتی و فندقی ایتالیایی :مراحل تهیه مرنگ چگونه است؟ سفیده های تخم مرغ را در کاسه ای متوسط با همزن برقی بزنید تا کف کند. کرم تارتار را اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا قله های نرم تشکیل شود.

مواد تشکیل دهنده

  • 5 عدد مرنگ بزرگ، خرد شده
  • 600 میلی لیتر خامه دوبل
  • 125 گرم شکلات تلخ، تکه تکه شده
  • 100 گرم نوتلا
  • 2 قاشق غذاخوری Frangelico، به علاوه بیشتر برای سرو
  • 3 عدد سفیده تخم مرغ
  • 100 گرم شکر کپسول
  • 100 گرم فندق

طرز تهیه مرنگ شکلاتی و فندقی ایتالیایی

طرز تهیه مرنگ شکلاتی و فندقی ایتالیایی

مرحله 1

یک قالب نان 900 گرمی/2 پوندی را با کاغذ پخت بپوشانید. دو عدد از مرنگ های خرد شده را به کف قالب اضافه کنید و به طور مساوی تقسیم کنید.

مرحله 2

نیمی از خامه را در تابه بریزید و به آرامی حرارت دهید. در همین حین شکلات و نوتلا را در ظرفی بریزید.

مرحله 3

وقتی خامه تازه می جوشد، روی شکلات و نوتلا بریزید و بگذارید ذوب شود و هر از گاهی هم بزنید، سپس فرانجلیکو را اضافه کنید و به دمای محیط برسانید.

مرحله 4

سفیده ها را در یک کاسه تمیز بزنید تا سفت شود سپس شکر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مرنگی غلیظ و براق به دست آید.

مرحله 5

باقیمانده خامه را با همزن برقی بزنید تا سفت شود. سفیده های تخم مرغ زده شده و خامه را به آرامی داخل شکلات بریزید و سپس تمام مغزها و تکه های باقی مانده مرنگ را داخل شکلات بریزید.

مرحله 6

مخلوط را با دقت داخل قالب نان بریزید و سپس فریز کنید تا جامد شود – حداقل 5 ساعت، اما ترجیحا یک شب.

مرحله 7

قبل از برش دادن و سرو با یک لیوان فرانجلیکو، نیمفردو را از فریزر خارج کنید و بگذارید 15 دقیقه در دمای اتاق بماند. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...