طرز تهیه مرنگ شکلاتی و فندقی ایتالیایی :مراحل تهیه مرنگ چگونه است؟ سفیده های تخم مرغ را در کاسه ای متوسط با همزن برقی بزنید تا کف کند. کرم تارتار را اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا قله های نرم تشکیل شود.
مواد تشکیل دهنده
- 5 عدد مرنگ بزرگ، خرد شده
- 600 میلی لیتر خامه دوبل
- 125 گرم شکلات تلخ، تکه تکه شده
- 100 گرم نوتلا
- 2 قاشق غذاخوری Frangelico، به علاوه بیشتر برای سرو
- 3 عدد سفیده تخم مرغ
- 100 گرم شکر کپسول
- 100 گرم فندق
طرز تهیه مرنگ شکلاتی و فندقی ایتالیایی
مرحله 1
یک قالب نان 900 گرمی/2 پوندی را با کاغذ پخت بپوشانید. دو عدد از مرنگ های خرد شده را به کف قالب اضافه کنید و به طور مساوی تقسیم کنید.
مرحله 2
نیمی از خامه را در تابه بریزید و به آرامی حرارت دهید. در همین حین شکلات و نوتلا را در ظرفی بریزید.
مرحله 3
وقتی خامه تازه می جوشد، روی شکلات و نوتلا بریزید و بگذارید ذوب شود و هر از گاهی هم بزنید، سپس فرانجلیکو را اضافه کنید و به دمای محیط برسانید.
مرحله 4
سفیده ها را در یک کاسه تمیز بزنید تا سفت شود سپس شکر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مرنگی غلیظ و براق به دست آید.
مرحله 5
باقیمانده خامه را با همزن برقی بزنید تا سفت شود. سفیده های تخم مرغ زده شده و خامه را به آرامی داخل شکلات بریزید و سپس تمام مغزها و تکه های باقی مانده مرنگ را داخل شکلات بریزید.
مرحله 6
مخلوط را با دقت داخل قالب نان بریزید و سپس فریز کنید تا جامد شود – حداقل 5 ساعت، اما ترجیحا یک شب.
مرحله 7
قبل از برش دادن و سرو با یک لیوان فرانجلیکو، نیمفردو را از فریزر خارج کنید و بگذارید 15 دقیقه در دمای اتاق بماند. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949