طرز تهیه براونی پرتقال شکلاتی : این پیچ و تاب نارنجی را روی یک براونی امتحان کنید، سپس براونی شکلاتی کلاسیک، براونی چغندر، براونی سرخ کن هوا و براونی تخم مرغ خامه ای ما را بررسی کنید. برای بیشتر این ترکیب طعم برنده، چیزکیک پرتقالی شکلاتی و کیک پرتقالی شکلاتی ما را امتحان کنید.
برای ایدههای سرگرمکنندهتر برای پخت، کیک مدرسه، بلوند کرم کاسترد و کیک کاسترد تمشک را امتحان کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 200 گرم کره نمک زده، نرم شده
- 250 گرم شکلات تلخ، خرد شده
- 3 عدد تخم مرغ بزرگ
- شکر طلایی 350 گرم
- 150 گرم آرد ساده
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 30 گرم پودر کاکائو
- 1 عدد پرتقال، رنده شده
- 2 x 157 گرم پرتقال شکلاتی تری، قطعه قطعه شده، 3/4 تقریبا خرد شده و 1/4 کامل باقی مانده است
طرز تهیه براونی پرتقال شکلاتی
مرحله 1
کره و شکلات تیره را در فواصل کوتاه در مایکروویو یا در کاسه ای که روی یک تابه آب در حال جوشیدن قرار داده شده (اما نه لمس کنید) ذوب کنید. تا دمای اتاق خنک شود.
مرحله 2
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز 4 گرم کنید و یک قالب براونی به ابعاد 20 در 30 سانتیمتر را با کاغذ پخت بپوشانید.
مرحله 3
تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی بزنید تا رنگ آن کمرنگ شود، حجم آن دو برابر شود و وقتی همزن را بیرون می آورید، اثری باقی بماند. مخلوط تخم مرغ را در مخلوط شکلات ذوب شده بریزید تا یکدست شود. سپس آرد، بکینگ پودر و کاکائو را الک کرده و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند.
مرحله 4
پرتقال رنده شده را با هم مخلوط کنید، سپس 2/3 پرتقال شکلاتی خرد شده را بریزید. قاشق داخل قالب بریزید و روی آن را صاف کنید.
مرحله 5
به آرامی تکه های خرد شده پرتقال شکلاتی را فشار دهید و روی کل تکه ها پخش کنید.
مرحله 6
به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که روی آن براق شود و وسط آن درست شود بپزید. کاملا خنک کنید سپس از قالب بیرون بیاورید و به صورت مربع برش دهید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949