وبلاگ

طرز تهیه نان کراس بان داغ

طرز تهیه نان کراس بان داغ :نان های کراس داغ خود را درست کنید، یا نان هات کراس شکلاتی و نان هات کراس وگان را بررسی کنید. از باقیمانده آن در پودینگ نان نان و کره داغ استفاده کنید. ما همچنین ایده‌های هیجان‌انگیز بیشتری برای پخت عید پاک داریم، از جمله کیک پنیر عید پاک، کیک عید پاک و بیسکویت عید پاک. آیا می خواهید بهترین نان هات کراس سوپرمارکت را بشناسید؟ نتایج تست طعم تخصصی ما را بخوانید.

مواد تشکیل دهنده

  • 450 گرم آرد نان سفید قوی
  • کیسه 7 گرم مخمر پخت آسان
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 3 قاشق چایخوری ادویه مخلوط
  • یک جوز هندی رنده شده خوب
  • شکر 3 قاشق غذاخوری
  • 100 گرم کشمش شعله ای یا سلطان طلایی
  • 50 گرم پوست آب نبات مخلوط خرد شده
  • 225 میلی لیتر شیر کامل، گرم شده
  • 50 گرم کره، ذوب شده
  • 1 تخم مرغ بزرگ، زده شده
  • 50 گرم آرد ساده
  • مارمالاد 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان کراس بان داغ

طرز تهیه نان کراس بان داغ

مرحله 1

آرد، مخمر، ادویه، شکر و 1 قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید، سپس کشمش را هم بزنید و پوست آن را بگیرید.

مرحله 2

در مرکز آن یک چاه ایجاد کنید سپس شیر، کره آب شده و تخم مرغ زده شده را اضافه کنید. با یک چاقوی کره مخلوط کنید، سپس با دستان خود همه چیز را به عنوان خمیر به هم نزدیک کنید. روی سطح کار آردپاشی شده بگذارید و چند دقیقه ورز دهید تا یکدست شود.

مرحله 3

دوباره در یک کاسه تمیز و با کمی روغن ریخته، با یک حوله چای تمیز بپوشانید و به مدت 1 و نیم ساعت در جایی گرم بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.

مرحله 4

روی سطح کار کمی آردپاشی شده بگذارید و مختصراً ورز دهید. به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر تکه را به شکل یک نان گرد در آورید. روی یک سینی فر بزرگ و کمی روغن زده بچینید. روی آن را با یک لایه کاغذ روغنی بپوشانید و بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.

مرحله 5

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد/فن 180 درجه سانتیگراد/گاز 6 گرم کنید. برای ایجاد ضربدر، آرد ساده را با آب مخلوط کنید تا خمیری سفت اما قابل لوله شدن به دست آید (3-4 قاشق غذاخوری). داخل یک کیسه لوله کشی با یک نازل کوچک قرار دهید. از یک چاقوی تیز برای علامت زدن یک ضربدر سبک روی هر کدام استفاده کنید، سپس خطوط را به خط لوله بکشید.

مرحله 6

15-20 دقیقه بپزید تا طلایی و ور بیاید. در حالی که هنوز گرم است، مارمالاد را با مقداری آب ذوب کنید. در یک کاسه کوچک الک کنید سپس روی هر نان برس بزنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...