طرز تهیه اسکون کلاسیک : دسته ای از این اسکون های میوه ای کلاسیک را بپزید، سپس اسکون های پنیر، اسکون های دراپ، اسکون های سیب زمینی و اسکون های گیلاس را بررسی کنید.
به دنبال گزینه های آزاد هستید؟ اسکون های بدون گلوتن و اسکون های گیاهی ما را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 225 گرم آرد ساده
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- کره شور 75 گرم
- شکر طلایی 2 قاشق غذاخوری
- کشمش یا سلطان 55 گرم
- تخم مرغ 1 عدد زده شده
- دوغ یا شیر 90 میلی لیتر
طرز تهیه اسکون کلاسیک
مرحله 1
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد/فن 180 درجه سانتیگراد/گاز 6 گرم کنید. آرد، بکینگ پودر و کمی نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. کره را با نوک انگشتان خود بمالید تا مخلوط شبیه پودر سوخاری پوسته پوسته شود. شکر و کشمش یا سلطان را با آن مخلوط کنید.
مرحله 2
کم کم تخم مرغ و سپس دوغ یا شیر را هم بزنید تا خمیر سفتی به دست بیاید – آن را زیاد کار نکنید، فقط آن را جمع کنید.
مرحله 3
روی سطح کار آردپاشی شده بچرخانید. خمیر را به صورت دایرهای به ضخامت 2 سانتیمتر قرار دهید و با وردنه یک یا دو پاس به آن بدهید – فشار ندهید وگرنه هوا را له میکنید.
مرحله 4
با استفاده از کاتر 5-6 سانتی متری اسکون ها را برش دهید. تا جایی که می توانید مستقیماً به سمت پایین فشار دهید و برای بهترین حالت، کاتر را نچرخانید.
مرحله 5
روی یک ورقه پخت نچسب قرار دهید و روی آن را با دوغ یا شیر بمالید. به مدت 12-15 دقیقه بپزید تا ور بیاید و بپزد. با کره، مربا، خامه یا هر سه سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949