وبلاگ

طرز تهیه اسکون کلاسیک

طرز تهیه اسکون کلاسیک : دسته ای از این اسکون های میوه ای کلاسیک را بپزید، سپس اسکون های پنیر، اسکون های دراپ، اسکون های سیب زمینی و اسکون های گیلاس را بررسی کنید.

به دنبال گزینه های آزاد هستید؟ اسکون های بدون گلوتن و اسکون های گیاهی ما را بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 225 گرم آرد ساده
  • 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • کره شور 75 گرم
  • شکر طلایی 2 قاشق غذاخوری
  • کشمش یا سلطان 55 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد زده شده
  • دوغ یا شیر 90 میلی لیتر

طرز تهیه اسکون کلاسیک

طرز تهیه اسکون کلاسیک

مرحله 1

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد/فن 180 درجه سانتیگراد/گاز 6 گرم کنید. آرد، بکینگ پودر و کمی نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. کره را با نوک انگشتان خود بمالید تا مخلوط شبیه پودر سوخاری پوسته پوسته شود. شکر و کشمش یا سلطان را با آن مخلوط کنید.

مرحله 2

کم کم تخم مرغ و سپس دوغ یا شیر را هم بزنید تا خمیر سفتی به دست بیاید – آن را زیاد کار نکنید، فقط آن را جمع کنید.

مرحله 3

روی سطح کار آردپاشی شده بچرخانید. خمیر را به صورت دایره‌ای به ضخامت 2 سانتی‌متر قرار دهید و با وردنه یک یا دو پاس به آن بدهید – فشار ندهید وگرنه هوا را له می‌کنید.

مرحله 4

با استفاده از کاتر 5-6 سانتی متری اسکون ها را برش دهید. تا جایی که می توانید مستقیماً به سمت پایین فشار دهید و برای بهترین حالت، کاتر را نچرخانید.

مرحله 5

روی یک ورقه پخت نچسب قرار دهید و روی آن را با دوغ یا شیر بمالید. به مدت 12-15 دقیقه بپزید تا ور بیاید و بپزد. با کره، مربا، خامه یا هر سه سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...