وبلاگ

طرز تهیه سوپ خامه ای گل کلم

طرز تهیه سوپ خامه ای گل کلم : این سوپ خامه ای از گل کلم را درست کنید، سپس سوپ گل کلم، آبگوشت گل کلم گیاهی، سوپ گل کلم ادویه دار و سوپ گل کلم و کلم بروکلی را بررسی کنید.

 مواد تشکیل دهنده

  • 1 پیاز، خرد شده
  • تره فرنگی 1 عدد خرد شده
  • 3 عدد کرفس خرد شده
  • 2 سر گل کلم
  • 500 میلی لیتر شیر
  • آب سبزیجات 1 لیتر
  • خامه دوبل 150 میلی لیتر
  • برای چاشنی جوز هندی، رنده شده

طرز تهیه سوپ خامه ای گل کلم

فواید

مشخص شده است که مصرف انواع میوه ها و سبزیجات احتمال ابتلا به بسیاری از شرایط نامطلوب سلامتی را کاهش می دهد.

مصرف بیشتر غذاهای گیاهی، مانند گل کلم، خطر ابتلا به چاقی، دیابت، بیماری های قلبی و مرگ و میر کلی را کاهش می دهد و در عین حال باعث سلامت پوست، افزایش انرژی و کاهش وزن کلی می شود.

هضم

گل کلم سرشار از فیبر و آب است. هر دو برای پیشگیری از یبوست، حفظ سلامت دستگاه گوارش و کاهش خطر ابتلا به سرطان روده مهم هستند.

مطالعات نشان داده است که فیبر غذایی ممکن است به تنظیم سیستم ایمنی و التهاب کمک کند. در نتیجه، می تواند به کاهش خطر بیماری های مرتبط با التهاب مانند بیماری های قلبی عروقی، دیابت، سرطان و چاقی کمک کند.

مصرف فیبر بالا با خطر قابل توجهی کمتر مرتبط است منبع مورد اعتماد:

  • بیماری عروق کرونر قلب
  • سکته
  • فشار خون
  • دیابت
  • چاقی
  • برخی بیماری های دستگاه گوارش

به نظر می رسد مصرف فیبر بیشتر به کاهش فشار خون و سطح کلسترول، بهبود حساسیت به انسولین و کاهش وزن برای افراد چاق کمک می کند.

طرز تهیه سوپ خامه ای گل کلم

مرحله 1

یک قاشق کره را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید و 1 پیاز خرد شده، 1 عدد تره فرنگی و 3 تکه کرفس را به آن اضافه کنید. به مدت 10 دقیقه بپزید تا نرم شود اما رنگ نگیرد.

مرحله 2

گلچه ها را از 2 سر گل کلم، 500 میلی لیتر شیر و 1 لیتر آب سبزیجات اضافه کنید. روی حرارت ملایم قرار دهید و بپزید تا نرم شود. 150 میلی لیتر خامه دوبل اضافه کنید و بگذارید بجوشد. با نمک و جوز هندی رنده شده مزه دار کنید و آنقدر هم بزنید تا یکدست شود. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...