وبلاگ

طرز تهیه گلکلم کبابی

طرز تهیه گلکلم کبابی : این سینی برشته ساده گل کلم را درست کنید، سپس سالاد گل کلم بوداده، کورما گل کلم برشته، گل کلم بو داده کامل گیاهی، پوره گل کلم و سایر دستور العمل های گل کلم بوداده را بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 1 گل کلم، به صورت گلچه شکسته، ساقه خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • محبوب ترین جایگزین ما
  • سالاد گل کلم، آووکادو و عدس بوداده میسو

طرز تهیه گلکلم کبابی

طرز تهیه گلکلم کبابی

مرحله 1

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد/فن 180 درجه سانتیگراد/گاز 6 گرم کنید. گل کلم را در یک قالب بزرگ بریزید، روی روغن بریزید و خوب مزه دار کنید.

مرحله 2

به مدت 40 دقیقه بپزید تا کمی ذغالی و پخته شود و تا نیمه بریزید. گل کلم تفت داده شده را به پایه کاری مورد علاقه خود اضافه کنید، آن را با سس سرو کنید یا به سالاد غلات با سس تند اضافه کنید. گل کلم یک سبزی چلیپایی است که به طور طبیعی سرشار از فیبر و ویتامین B است. فواید بسیاری برای سلامتی مانند کمک به هضم و گردش خون دارد.

آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی گیاهی را فراهم می کند که می تواند در برابر سرطان محافظت کند. همچنین حاوی فیبر برای کاهش وزن و هضم غذا، کولین است که برای یادگیری و حافظه ضروری است و بسیاری از مواد مغذی مهم دیگر. مقاله ای که توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) منتشر شده است، گل کلم 24th Trusted Source را در فهرستی از «میوه ها و سبزیجات نیروگاهی» قرار می دهد.

حقایق سریع در مورد گل کلم:

  • گل کلم منبع خوبی از فیبر و ویتامین است.
  • ترکیبات آن ممکن است به تقویت استخوان ها، تقویت سیستم قلبی عروقی و پیشگیری از سرطان کمک کند.
  • از راه های خوشمزه خوردن گل کلم می توان به پیتزا با پوسته گل کلم و سوپ گل کلم و پنیر اشاره کرد.
  • افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند نباید به طور ناگهانی شروع به مصرف زیاد گل کلم کنند زیرا سطوح بالای ویتامین K می تواند با داروها واکنش نامطلوب نشان دهد. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...