وبلاگ

طرز تهیه سالاد میوه با عسل

طرز تهیه سالاد میوه با عسل : دستور تهیه این سالاد میوه با نعناع تازه، گردو له شده و سس مرکبات و عسل شیرین، ترش، تازه و خوشمزه است. این دستور سالاد میوه تابستانی را برای باربیکیو بعدی خود درست کنید!

سالاد میوه، مانند هر دستور پخت سالاد خوب، به یک سس واقعا خوب نیاز دارد.

برای من، سالادهای میوه اغلب علامت یکی از قوانین اساسی سالاد من را از دست می دهند: سس خوشمزه! سالادهای میوه برهنه اغلب شبیه اسموتی هستند که هنوز ترکیب نشده اند. و در حالی که ریختن ترکیبی از میوه‌های تازه در یک کاسه کار را به سرعت انجام می‌دهد، این دستور تهیه سالاد میوه با یک سس شیرین تارت همه چیز را بالا می‌برد. شربت آهک و عسل با انواع توت‌ها و گیلاس‌های تازه مخلوط می‌شود تا همه طعم‌ها را به هم گره بزند و میوه‌ها را با هم ترکیب کند تا متعادل‌تر و منسجم‌تر شود. فقط یک قطره گلاب یا آب شکوفه پرتقال کاملا اختیاری است، اما طعم مدیترانه‌ای را به آن اضافه می‌کند که این سالاد میوه را متمایز می‌کند و مهمانان شما را وادار به درخواست دستور غذا می‌کند. در واقع، این یکی آنقدر موفقیت آمیز بود که آن را در اولین کتاب آشپزی خود گنجاندم! دستور تهیه سس سالاد میوه با عسل مرکبات

آنچه شما نیاز دارید

این دستور تهیه سالاد میوه با هر میوه تازه ای که در فصل باشد به خوبی کار می کند، به دنبال بهترین موجود در بازار یا هر چیزی که در دست دارید باشید. این چیزی است که من در اواخر تابستان و اوایل پاییز استفاده می‌کنم، اما با خیال راحت سالاد را تغییر دهید تا نیازهایتان را برآورده کند: لیموترش: یک سس مرکباتی درست کنید تا طعم ها را با هم ترکیب کنید. با خیال راحت لیمو را جایگزین کنید. عسل: به پانسمان تعادل و بدن می بخشد. مانند عسل آلفای یونانی ما، از انواع با کیفیت بالا استفاده کنید که در سمت سبک تر است. گلاب یا آب شکوفه پرتقال (اختیاری): می توانید آن را کنار بگذارید یا آب های گل طبیعی مورد علاقه ما را از فروشگاه ما سفارش دهید. به خاطر داشته باشید که همه گلاب ها یکسان ساخته نمی شوند. به دنبال یکی بدون الکل باشید. میوه تازه: من از انواع میوه های قرمز مانند گیلاس، توت فرنگی، شاه توت و تمشک استفاده کردم. دانه‌های انار ترد می‌کنند، اما اگر چیزی پیدا نکردید، می‌توانید آن‌ها را کنار بگذارید – یا دانه‌هایی را که در وان‌های پلاستیکی می‌آیند، بردارید. گردو: برای متعادل کردن سالاد میوه روشن، ترد و کیفیت خاکی را اضافه کنید. نعناع: کیفیتی طراوت می بخشد و یک جفت کلاسیک برای گلاب است. سالاد میوه با نعناع و گردو روی یک بشقاب آبی با یک قاشق غذاخوری طلایی در کنار 3 قاشق چایخوری طلایی، یک کاسه کوچک سالاد میوه و یک بشقاب خالی.

 طرز تهیه سالاد میوه با عسل

برای تهیه یک سالاد میوه اصلی، فقط میوه های فصل را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. این دستور غذا یک قدم جلوتر می‌رود و یک سس روشن، کمی گلاب و گیاهان تازه به آن اضافه می‌کند. طرز تهیه این سالاد میوه تابستانی به این صورت است: پانسمان را درست کنید. در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط، آب 3 لیموترش و 3 قاشق غذاخوری عسل را با هم مخلوط کنید. فقط تا زمانی که عسل مخلوط شود و مخلوط گرم شود، حدود 2 دقیقه هم بزنید. از روی حرارت بردارید و در صورت استفاده ½ قاشق چایخوری گلاب یا آب شکوفه پرتقال را با آن مخلوط کنید. کنار بگذارید تا خنک شود. سالاد را مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ، 1 فنجان گیلاس نصف شده، 2 فنجان توت فرنگی نازک برش شده، 1 فنجان شاه توت، ½ فنجان تمشک و ¼ فنجان دانه انار (در صورت استفاده) را با هم مخلوط کنید. سس را اضافه کنید و میوه ها را به آرامی مخلوط کنید. تمام کنید و سرو کنید. ⅓ فنجان گردوی خرد شده و 2 قاشق غذاخوری نعنا را اضافه کنید. به آرامی هم بزنید تا ترکیب شود. سالاد را به یک بشقاب یا کاسه های جداگانه منتقل کرده و سرو کنید. آیا می توانید سالاد میوه را زودتر از موعد درست کنید؟ برای جلو افتادن، میوه ها را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. حداکثر یک روز در یخچال نگهداری کنید. می‌توانید پانسمان را چند ساعت قبل درست کنید، روی آن را بپوشانید و در دمای اتاق بگذارید. وقتی آماده سرو شدید، سس را با همزن آخر بزنید، سبزی ها را اضافه کنید و با سالاد بریزید. چه چیزی را با سالاد میوه تابستانی سرو کنید این دستور تهیه سالاد میوه شیرین با طعم شیرین به عنوان بخشی از یک باربیکیو تابستانی به بهترین شکل عمل می کند. ذرت شیرین روی لپه، کدو سبز و یک خوراکی خوش طعم را کبابی کنید. جوجه هاریسا کبابی کمی تند و دودی برای یک مهمانی طعم بزرگ همه نت ها را به خود جلب می کند. استیک دامن کبابی یا اره ماهی، همراه با ماریناد لیمو و سیر نیز به خوبی با سالاد میوه ای روشن بازی می کند. (منبع) برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند. شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949
طرز تهیه بستنی موز
طرز تهیه بستنی موز
طرز تهیه بستنی موز : این بستنی موز سریع را درست کنید،...
طرز تهیه تارت بانوفی
طرز تهیه تارت بانوفی
طرز تهیه تارت بانوفی :این پای بانوفی را درست کنید،...
طرز تهیه چیزکیک بانوفی
طرز تهیه چیزکیک بانوفی
طرز تهیه چیزکیک بانوفی : این چیزکیک بانوفی چشمگیر را...
طرز تهیه چیزکیک سیب تافی
طرز تهیه چیزکیک سیب تافی
طرز تهیه چیزکیک سیب تافی : این دستور العمل چیزکیک سیب...
طرز تهیه بستنی گیلاس و پسته
طرز تهیه بستنی گیلاس و پسته
طرز تهیه بستنی گیلاس و پسته : این نئوپولیتن گیلاس و...
طرز تهیه کیک بیسکوئیت شکلاتی
طرز تهیه کیک بیسکوئیت شکلاتی
طرز تهیه کیک بیسکوئیت شکلاتی : کیک یخچال یک کیک کلاسیک...
طرز تهیه کیک کدوتنبل
طرز تهیه کیک کدوتنبل
طرز تهیه کیک کدوتنبل : این کیک کدو تنبل چشمگیر را درست...
طرز تهیه قهوه با دم سرد
طرز تهیه قهوه با دم سرد
طرز تهیه قهوه با دم سرد : آیا می خواهید بهترین قهوه...
طرز تهیه آیس لاته
طرز تهیه آیس لاته
طرز تهیه آیس لاته : دستور پخت لاته سرد خانگی ما را...
طرز تهیه لاته نان زنجبیلی
طرز تهیه لاته نان زنجبیلی
طرز تهیه لاته نان زنجبیلی : به دنبال دستور پخت لاته...