وبلاگ

طرز تهیه کدو و ذرت تابستانی

طرز تهیه کدو و ذرت تابستانی : مختلط کدو حلوایی زرد و ذرت یک غذای جانبی خوشمزه با یک تابه است که جشن سبزیجات تازه تابستانی است! کدو حلوایی زرد و مخلوط ذرت یک غذای جانبی خوشمزه با یک تابه است که جشن سبزیجات تازه تابستانی است!

سنجاق
اشتراک گذاری
توییت

مختلط کدو حلوایی زرد و ذرت یک غذای جانبی خوشمزه با یک تابه است که جشن سبزیجات تازه تابستانی است! کدو حلوایی زرد و مخلوط ذرت یک غذای جانبی خوشمزه با یک تابه است که جشن سبزیجات تازه تابستانی است!

آخر هفته‌ای سرگرم‌کننده در شهربازی محلی‌مان داشتیم، کمی وقت استخر، شب‌های فیلم فراوان و غذای خوب فراوان!

حیاط خلوت را هم تمیز کردیم و من بوته های فلفلم را در باغ گذاشتم. با این حال، باغ کوچک و گل های من ظاهری غم انگیز دارند. من این خانه و این حیاط را کاملاً کشف نکرده ام (سه سال است) اما هنوز دارم چیزهای جدید، گل های جدید، سبزیجات جدید، گیاهان جدید را امتحان می کنم. تا الان خیلی از آن کار نمی کند.

آه… شاید سال بعد کمی بهتر شود؟!

صرف نظر از این، امروز با این مخلوط کدو حلوایی زرد و ذرت، طراوت فصل را جشن می‌گیرم.

طرز تهیه کدو و ذرت تابستانی

این یک غذای جانبی آسان با یک تابه با مقدار زیادی کدو حلوایی تابستانی تازه، دانه‌های ذرت شیرین و رنگی از پیمینتوس است.

و ما یک ماجراجویی را که خودتان انتخاب کنید با رویه پنیر و سبزی روی این ماهی تابه کدو حلوایی و ذرت انجام می دهیم.

کدو حلوایی زرد و مخلوط ذرت یک غذای جانبی خوش طعم با یک تابه است که جشنی از سبزیجات تازه تابستانی است! #کوش تابستانی #ذرت #گیاهی #دستورالعمل های سالم #سبزیجات تابستانی
من ایده هایی را برای برخی از ترکیبات در یادداشت های زیر و در یادداشت های کارت دستور غذا گنجانده ام تا شروع کنید.

با این وجود، به هر حال، به نظر من تمام طعم های تازه و حال و هوای تابستانی این غذای جانبی را دوست خواهید داشت!

نکاتی در مورد تهیه مخلوط کدو حلوایی زرد و ذرت:

طرز تهیه کدو و ذرت تابستانی : همانطور که اشاره کردم، گزینه های مختلفی برای رویه پنیر و سبزی وجود دارد. در اینجا من از نقاشی دیواری خرد شده و گشنیز تازه استفاده کرده ام. برای طعم های مکزیکی عالی است.
سایر ترکیبات عالی: ریحان تازه و پارمزان رنده شده یا تراشیده. ریحان با پنیر فتا خرد شده، جعفری تازه و پارمزان یا جعفری و فتا. با خیال راحت خلاق شوید و ترکیب مورد علاقه خود را نیز بیابید!
من گاهی اوقات چند قطره سس تند روی سس خودم اضافه می کنم تا کمی به آن لگد بزنم. اگر تمام خانواده‌تان به دنبال تند هستند، می‌توانید یک هالاپینو نیز به این غذا اضافه کنید (آن را همراه با پیاز تفت دهید). (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی
طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی
طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی : دستور العمل کلاسیک...
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه
طرز تهیه سوپ سبزیجات
طرز تهیه سوپ سبزیجات : سوپ سبزی ما را امتحان کنید،...
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه : این دستور پخت سوپ قارچ را...
طرز تهیه سوپ هویج و گشنیز
طرز تهیه سوپ هویج و گشنیز
طرز تهیه سوپ هویج و گشنیز : از سوپ هویج و گشنیز ما...
طرز تهیه لازانیا وگان
طرز تهیه لازانیا وگان
طرز تهیه لازانیا وگان : این لازانیا وگان را امتحان...
طرز تهیه پنج لوبیا با چیلی
طرز تهیه پنج لوبیا با چیلی
طرز تهیه پنج لوبیا با چیلی : این فلفل دلمه‌ای پنج دانه‌ای...
طرز تهیه سیتان
طرز تهیه سیتان
طرز تهیه سیتان : سیتان خود را درست کنید، سپس سیتان...
طرز تهیه توفو اسکرامبل وگان
طرز تهیه توفو اسکرامبل وگان
طرز تهیه توفو اسکرامبل وگان : این تخم‌مرغ‌های وگان...
طرز تهیه توفوی ابریشمی
طرز تهیه توفوی ابریشمی
طرز تهیه توفوی ابریشمی : این توفوی ابریشمی را به عنوان...
طرز تهیه توفوی پخته ترد
طرز تهیه توفوی پخته ترد
طرز تهیه توفوی پخته ترد : توفوی پخته ترد ما را امتحان...