وبلاگ

طرز تهیه لاته با ادویه کدوتنبل

طرز تهیه لاته با ادویه کدوتنبل : طرز تهیه بهترین لاته ادویه کدو تنبل در خانه با پوره کدو تنبل، قهوه، شیر و ادویه های پاییزی. بهتر از خرید در فروشگاه!

لحظه ای که پاییز فرا می رسد، با عجله به کافی شاپ محلی خود می رویم و یک لاته ادویه کدو تنبل سفارش می دهیم. ما آن‌ها را خیلی دوست داریم، این کار را به عهده گرفتیم که آن را در خانه درست کنیم. این دستور غذا آسان است و شرط می‌بندم که بیشتر، اگر نه همه چیز، باید آن را در خانه درست کنید. همچنین در کمتر از 10 دقیقه جمع می شود!

مواد لازم لاته ادویه کدو تنبل

ساختن PSL خودتان در خانه آسان است. در اینجا توضیحی سریع از آنچه شما نیاز خواهید داشت آورده شده است. دستور کامل در زیر آمده است.

شیر – از شیر لبنی یا غیر لبنی استفاده کنید. من عاشق استفاده از شیر جو دو سر خانگی هستم، اما شیر نارگیل یا بادام نیز خوشمزه هستند.

پوره کدو تنبل – می توانید از پوره کنسرو شده استفاده کنید یا خودتان درست کنید. در اینجا دستور العمل ما برای پوره کدو تنبل خانگی است. درست کردنش خیلی ساده است!

پوره کدو تنبل را همانطور که هست اضافه می کنیم، اما برخی از خوانندگان ما شکایت کرده اند که طعم کدو تنبل به اندازه کافی در لاته وجود ندارد. برای مبارزه با این، می توانید پوره را در قابلمه بجوشانید تا 1/3 کم شود. این مرحله طعم کدو تنبل را تشدید می کند.

شکر – می توانید از شکر معمولی، شکر قهوه ای، شربت ساده، شربت افرا یا عسل استفاده کنید! کاملا به شما بستگی دارد

طرز تهیه لاته کدوتنبل

ادویه پای وانیل و کدو حلوایی – کمی عصاره وانیل تاثیر زیادی در مصرف آن دارد و لاته را بسیار خوشمزه می کند. برای ادویه ها، از ترکیبی که در فروشگاه خریداری شده استفاده کنید یا خودتان درست کنید. در اینجا ترکیب ساده ادویه پای کدو تنبل ما است.

قهوه داغ (یا سرد) – لاته در کافی شاپ ها اسپرسو به آن اضافه می کنند، بنابراین قهوه معمولاً کمی قوی تر است. من دوست دارم قهوه ام را برای لاته خانگی دم کنم. همچنین می توانید از قهوه سرد یا دم کرده سرد (برای یک لاته سرد) استفاده کنید.

خامه فرم گرفته – این کاملا اختیاری است، اما من آن را دوست دارم!

بهترین لاته ادویه کدو تنبل خانگی

آماده سازی 5 دقیقه پخت و پز 5 دقیقه در مجموع 10 دقیقه
لاته ادویه کدو تنبل قهوه خانه ای محبوب را در خانه درست کنید. پوره کدو تنبل کنسرو شده یا خانگی هر دو به خوبی در این دستور العمل کار می کنند. در اینجا دستور العمل ما برای تهیه پوره کدو تنبل از ابتدا آورده شده است.

شما نیاز خواهید داشت

2 فنجان شیر (لبنیات یا غیر لبنی)

2 قاشق غذاخوری پوره کدو تنبل، یا بیشتر برای طعم دادن، دستور پخت پوره کدو تنبل خانگی ما را ببینید

1 تا 3 قاشق غذاخوری شکر بسته به میزان شیرینی که دوست دارید

1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل

1/2 قاشق چایخوری ادویه پای کدو تنبل، به علاوه بیشتر برای سرو

1/2 فنجان قهوه داغ قوی

خامه فرم گرفته برای سرو

دستورالعمل ها

شیر، پوره کدو حلوایی و شکر را در قابلمه ای روی حرارت متوسط اضافه کنید. حرارت دهید تا داغ شود، اما نجوشد. قابلمه را از روی حرارت بردارید و وانیل، ادویه پای کدو تنبل و قهوه را با همزن بزنید.

مخلوط را بین دو لیوان تقسیم کنید. روی آن را خامه فرم گرفته و مقداری ادویه پای کدو تنبل بپاشید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی
طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی
طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی : دستور العمل کلاسیک...
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه
طرز تهیه سوپ سبزیجات
طرز تهیه سوپ سبزیجات : سوپ سبزی ما را امتحان کنید،...
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه : این دستور پخت سوپ قارچ را...
طرز تهیه سوپ هویج و گشنیز
طرز تهیه سوپ هویج و گشنیز
طرز تهیه سوپ هویج و گشنیز : از سوپ هویج و گشنیز ما...
طرز تهیه لازانیا وگان
طرز تهیه لازانیا وگان
طرز تهیه لازانیا وگان : این لازانیا وگان را امتحان...
طرز تهیه پنج لوبیا با چیلی
طرز تهیه پنج لوبیا با چیلی
طرز تهیه پنج لوبیا با چیلی : این فلفل دلمه‌ای پنج دانه‌ای...
طرز تهیه سیتان
طرز تهیه سیتان
طرز تهیه سیتان : سیتان خود را درست کنید، سپس سیتان...
طرز تهیه توفو اسکرامبل وگان
طرز تهیه توفو اسکرامبل وگان
طرز تهیه توفو اسکرامبل وگان : این تخم‌مرغ‌های وگان...
طرز تهیه توفوی ابریشمی
طرز تهیه توفوی ابریشمی
طرز تهیه توفوی ابریشمی : این توفوی ابریشمی را به عنوان...
طرز تهیه توفوی پخته ترد
طرز تهیه توفوی پخته ترد
طرز تهیه توفوی پخته ترد : توفوی پخته ترد ما را امتحان...