وبلاگ

طرز تهیه مرغ مدیترانه ای

طرز تهیه مرغ مدیترانه ای : این مرغ مدیترانه ای که روی یک تابه درست می شود سرشار از طعم شادابی تمیز است. به سرعت برای یک شام سالم و خوشمزه آماده می شود.

مرغ مدیترانه ای با سبزیجات، نخود، زیتون و گیاهان. یک شام ورقه تابه خوشمزه.
من و تو به همان اندازه که یک موج با اقیانوس پیوسته است با جهان فیزیکی پیوسته هستیم.

شام ورقه ای به راحتی شناخته شده است و این مرغ مدیترانه ای نیز از این قاعده مستثنی نیست. ترکیب این مواد معمولی مدیترانه ای طعم هایی را ایجاد می کند که بسیار لذت بخش هستند.

ما عاشق استفاده از ران مرغ هستیم، زیرا با زمان طولانی تری در فر بهترین کار را انجام می دهند و به سبزیجات فرصت می دهند تا کمی زغال کنند. طعم ها با تکیه بر گیاهان تازه، روغن زیتون، لیمو و سیر ساده هستند تا مرغ لذیذی را ایجاد کنند. همانطور که مرغ و سبزیجات کباب می شوند، طعم ها با هم ترکیب می شوند و به یک غذای شاداب تبدیل می شوند. فتا یک تعریف کامل است، اما کاملا اختیاری است.

فهرست مطالب

مواد لازم در مرغ مدیترانه ای
یادداشت های مواد تشکیل دهنده
طرز تهیه مرغ مدیترانه ای
بسط دادن
مواد تشکیل دهنده مرغ مدیترانه ای
مواد لازم در مرغ مدیترانه ای.
یادداشت های مواد تشکیل دهنده
ران مرغ – برای طعم آبدار و لطافت. (سینه ها را جایگزین کنید؛ وقتی سینه ها به دمای 165 درجه فارنهایت رسیدند از فر خارج کنید.)

مرغ مدیترانه ای

لیمو – هم پوست و هم آب آن به مرغ و سبزیجات جان می بخشد.

فتا (اختیاری) – کاملاً تعریف می کند.

برای لیست کامل مواد و اندازه گیری ها، کارت دستور غذا را در زیر مشاهده کنید.

طرز تهیه مرغ مدیترانه ای

مواد لازم در مرینیت

مرحله اول – ماریناد خوش طعم را با هم مخلوط کنید: روغن زیتون، پوست لیمو، سیر، رزماری، پونه کوهی، گشنیز، پاپریکا دودی، خردل دیژون، نمک و فلفل.

حدود 1 1/2 قاشق غذاخوری از ماریناد را در یک کاسه جداگانه ذخیره کنید و آن را کنار بگذارید. (این را روی سبزیجات مالیده می شود.)

ران مرغ مرینیت.

مرحله دوم – قسمت بزرگتر ماریناد را روی ران مرغ بمالید. اجازه دهید آنها را حداقل 1/2 در ساعت مرنین کنید. طولانی تر حتی بهتر است، تا یک شب.

مخلوط کردن سبزیجات با ماریناد

مرحله سوم – ماریناد رزرو شده را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون مخلوط کرده و به آرامی نخود، زیتون، قلب کنگر فرنگی، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی گیلاسی و پیاز را با هم مخلوط کنید.

مرحله چهارم: مخلوط مرغ و سبزیجات را در تابه به صورت یک لایه بچینید. با قاشق آب لیمو را روی آن بریزید. 20-25 دقیقه بپزید. ران مرغ باید 185F یا بالاتر ثبت شود.

 

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج : این پودینگ برنج کلاسیک را درست...
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان : این پودینگ بی انتها را درست کنید،...
پودینگ تافی چسبناک وگان
پودینگ تافی چسبناک وگان
پودینگ تافی چسبناک وگان : این پودینگ تافی چسبنده وگان...
موس شکلاتی وگان
طرز تهیه موس شکلاتی وگان
طرز تهیه موس شکلاتی وگان : این موس شکلاتی وگان را امتحان...
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای : این سوپ گل کلم را درست...
طرز تهیه سوپ عدس
طرز تهیه سوپ عدس
طرز تهیه سوپ عدس : این سوپ عدس تند را درست کنید، سپس...
طرز تهیه سوپ پیاز
طرز تهیه سوپ پیاز
طرز تهیه سوپ پیاز : این سوپ پیاز کلاسیک فرانسوی را...
طرز تهیه سوپ کلم
طرز تهیه سوپ کلم
طرز تهیه سوپ کلم : سوپ کلم ما را امتحان کنید، سپس سوپ...
طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی
طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی
طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی : دستور العمل کلاسیک...
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه
طرز تهیه سوپ سبزیجات
طرز تهیه سوپ سبزیجات : سوپ سبزی ما را امتحان کنید،...