وبلاگ

طرز تهیه مرغ مدیترانه ای

طرز تهیه مرغ مدیترانه ای : این مرغ مدیترانه ای که روی یک تابه درست می شود سرشار از طعم شادابی تمیز است. به سرعت برای یک شام سالم و خوشمزه آماده می شود.

مرغ مدیترانه ای با سبزیجات، نخود، زیتون و گیاهان. یک شام ورقه تابه خوشمزه.
من و تو به همان اندازه که یک موج با اقیانوس پیوسته است با جهان فیزیکی پیوسته هستیم.

شام ورقه ای به راحتی شناخته شده است و این مرغ مدیترانه ای نیز از این قاعده مستثنی نیست. ترکیب این مواد معمولی مدیترانه ای طعم هایی را ایجاد می کند که بسیار لذت بخش هستند.

ما عاشق استفاده از ران مرغ هستیم، زیرا با زمان طولانی تری در فر بهترین کار را انجام می دهند و به سبزیجات فرصت می دهند تا کمی زغال کنند. طعم ها با تکیه بر گیاهان تازه، روغن زیتون، لیمو و سیر ساده هستند تا مرغ لذیذی را ایجاد کنند. همانطور که مرغ و سبزیجات کباب می شوند، طعم ها با هم ترکیب می شوند و به یک غذای شاداب تبدیل می شوند. فتا یک تعریف کامل است، اما کاملا اختیاری است.

فهرست مطالب

مواد لازم در مرغ مدیترانه ای
یادداشت های مواد تشکیل دهنده
طرز تهیه مرغ مدیترانه ای
بسط دادن
مواد تشکیل دهنده مرغ مدیترانه ای
مواد لازم در مرغ مدیترانه ای.
یادداشت های مواد تشکیل دهنده
ران مرغ – برای طعم آبدار و لطافت. (سینه ها را جایگزین کنید؛ وقتی سینه ها به دمای 165 درجه فارنهایت رسیدند از فر خارج کنید.)

مرغ مدیترانه ای

لیمو – هم پوست و هم آب آن به مرغ و سبزیجات جان می بخشد.

فتا (اختیاری) – کاملاً تعریف می کند.

برای لیست کامل مواد و اندازه گیری ها، کارت دستور غذا را در زیر مشاهده کنید.

طرز تهیه مرغ مدیترانه ای

مواد لازم در مرینیت

مرحله اول – ماریناد خوش طعم را با هم مخلوط کنید: روغن زیتون، پوست لیمو، سیر، رزماری، پونه کوهی، گشنیز، پاپریکا دودی، خردل دیژون، نمک و فلفل.

حدود 1 1/2 قاشق غذاخوری از ماریناد را در یک کاسه جداگانه ذخیره کنید و آن را کنار بگذارید. (این را روی سبزیجات مالیده می شود.)

ران مرغ مرینیت.

مرحله دوم – قسمت بزرگتر ماریناد را روی ران مرغ بمالید. اجازه دهید آنها را حداقل 1/2 در ساعت مرنین کنید. طولانی تر حتی بهتر است، تا یک شب.

مخلوط کردن سبزیجات با ماریناد

مرحله سوم – ماریناد رزرو شده را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون مخلوط کرده و به آرامی نخود، زیتون، قلب کنگر فرنگی، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی گیلاسی و پیاز را با هم مخلوط کنید.

مرحله چهارم: مخلوط مرغ و سبزیجات را در تابه به صورت یک لایه بچینید. با قاشق آب لیمو را روی آن بریزید. 20-25 دقیقه بپزید. ران مرغ باید 185F یا بالاتر ثبت شود.

 

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...