وبلاگ

طرز تهیه سالاد کینوا نخود لیمویی

سالاد کینوا نخود لیمویی :این سالاد کینوا نخود سبک و لیمویی مملو از طعم‌های خاورمیانه است (لیموهای حفظ‌شده + سماق!) و وقتی می‌گویم به من اعتماد کنید، می‌خواهید این سالاد را در تمام تابستان سرو کنید. سالم، گیاهی و فوق العاده طعم دار، این سالاد راضی کننده است! ویدئو.

سالاد کینوا نخود لیمویی با خیار، گوجه فرنگی، شوید زیتون کالاماتا، جعفری و سس لیموی کنسرو شده. یک سالاد گیاهی سالم با طعم های خاورمیانه ای که می توانید از قبل درست کنید!

با سالاد مورد علاقه جدید خود آشنا شوید! نه تنها سالاد کینوا نخود را دوست خواهید داشت، بلکه می دانم که عاشق طعم های آن خواهید شد. نخود و کینوا با خیار، گوجه فرنگی، کالاماتاس، پیاز قرمز، شوید تازه و جعفری ریخته می شوند و در یک سس لیموی بسیار خوش طعم ریخته می شوند. سماق ترش (اختیاری) به آن یک پانچ کوچک می دهد.

سالاد کینوا نخود لیمویی با خیار، گوجه فرنگی، شوید زیتون کالاماتا، جعفری و سس لیموی کنسرو شده. یک سالاد گیاهی سالم با طعم های خاورمیانه ای که می توانید از قبل درست کنید!

بهترین چیز این است که احتمالاً در حال حاضر همه چیز را برای تهیه این غذا در اختیار دارید – و لطفاً اگر لیموهای نگهداری شده ندارید نگران نباشید (نگاهی به یادداشت های دستور غذا بیندازید) اما آنها واقعاً در اینجا عالی هستند.

سالاد کینوا نخود لیمویی

مواد تشکیل دهنده سالاد نخود کینوا

مواد تازه زیادی در این سالاد وجود دارد – علاوه بر نخود و کینوا، به گوجه فرنگی، خیار، زیتون، فلفل دلمه ای و مقدار زیادی سبزی تازه نیاز دارید!

سالاد کینوا نخود لیمویی با خیار، گوجه فرنگی، شوید، جعفری و سس لیموی کنسرو شده. #سالاد نخود #کینواسالاد

طرز تهیه سالاد کینوا با نخود

این کار با پختن کینوآ و تهیه سس لیموی نگهداری شده شروع می شود.

لیموهای کنسرو شده، اگر ناآشنا باشند، یک چاشنی خوش طعم خاورمیانه هستند و به طور خلاصه، لیموهایی هستند که در نمک نگهداری می شوند.

در اینجا آنها را ریز خرد کرده و به سس اضافه می کنند. اگر آنها را ندارید – نگران نباشید – یادداشت های دستور غذا را ببینید!

سس لیموی نگهداری شده

این سس لیموی نگهداری شده را علامت گذاری کنید – فوق العاده خوشمزه است!

سالاد کینوا نخود لیمویی با خیار، گوجه فرنگی، شوید، جعفری و سس لیموی کنسرو شده.

در حالی که تمام سبزیجات را آماده می کنید، کینوآ را بپزید.

در اینجا من از کنسرو نخود استفاده کرده ام، اما خیالتان راحت از ابتدا بپزید – به 1 1/2 فنجان پخته شده نیاز دارید.

سالاد کینوا نخود لیمویی با خیار، گوجه فرنگی، شوید، جعفری و سس لیموی کنسرو شده. #سالاد نخود #کینواسالاد

سپس به سادگی سالاد را جمع آوری کنید.

سالاد کینوا نخود لیمویی با خیار، گوجه فرنگی، شوید، جعفری و سس لیموی کنسرو شده. #سالاد نخود #کینواسالاد

سس لیموی کنسرو شده را میل کنید و به سلیقه خود نمک و لیموترش اضافه کنید.

سالاد کینوا نخود لیمویی با خیار، گوجه فرنگی، شوید زیتون کالاماتا، جعفری و سس لیموی کنسرو شده. یک سالاد گیاهی سالم با طعم های خاورمیانه ای که می توانید از قبل درست کنید!

اگر این سالاد را از قبل درست کردید، قبل از سرو نمک و لیمو را دوباره میل کنید. سالاد تا 5 روز در یخچال نگهداری می شود.

این را با چه چیزی سرو کنیم؟
شاورما مرغ کبابی
باباگانوش
نان پیتا خانگی
فلافل های اصیل!
ماست و خیار!

از این سالاد تازه و شاد لذت ببرید – لطفا امتیاز و نظر خود را در زیر بگذارید – همیشه قدردانی می کنیم!

سالاد کینوا نخود لیمویی با خیار، گوجه فرنگی، شوید، جعفری و سس لیموی کنسرو شده. #سالاد نخود #کینواسالاد

مواد مورد نیاز

واحد USM
SCALE1X
2X
3X
سس لیموی کنسرو شده

1/4 فنجان لیمو ترش، ریز خرد شده (یا به یادداشت ها مراجعه کنید)

1/4 فنجان روغن زیتون
1/4 فنجان آب لیمو
2 حبه سیر، ریز خرد شده
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری فلفل
1/2 قاشق چایخوری سماق (اختیاری)
سالاد کینوا نخود

3/4 فنجان کینوا (خشک، نپخته)
1 1/2 فنجان آب
1 15 اونس قوطی نخود، آبکش شده و آبکش شده (1 1/2 فنجان نخود پخته شده)

1/2 فنجان پیاز قرمز، ریز خرد شده (به یادداشت ها مراجعه کنید)
1 عدد خیار انگلیسی خرد شده (2 فنجان)
1 فلفل دلمه ای (زرد خوب است) خرد شده
1 فنجان گوجه فرنگی یا گیلاسی، نصف شده (یا تربچه خرد شده)
1/4 فنجان زیتون کالاماتا، خرد شده یا نصف شده
1/2 فنجان جعفری برگ تخت، خرد شده
1/4 فنجان شوید، خرد شده (یا نعناع، یا از هر دو استفاده کنید!)
سایر افزودنی های اختیاری: آووکادو، فتا، تربچه
دستورالعمل ها
کینوآ، آب و کمی نمک را در یک قابلمه متوسط بریزید، بگذارید بجوشد، روی آن را ببندید، 12 تا 15 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا تمام آب آن تمام شود. باز کنید، پف کنید، کمی خنک کنید.

سس را با مخلوط کردن همه در یک کاسه درست کنید.

تمام سبزیجات را آماده کنید. اگر به پیاز حساس هستید، نگینی خرد کنید، سپس در آب نمک سرد خیس کنید و بقیه را خرد کنید.

نخود، پیاز، خیار، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، زیتون، شوید و جعفری را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. کینوآ و سس را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مزه کنید، نمک و لیمو را تنظیم کنید.

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه زاباگلیون توت فرنگی
طرز تهیه زاباگلیون توت فرنگی
طرز تهیه زاباگلیون توت فرنگی : طعم کلیدی در این، با...
طرز تهیه بستنی نوقا و پسته
طرز تهیه بستنی نوقا و پسته
طرز تهیه بستنی نوقا و پسته : بستنی نوقا و پسته را امتحان...
طرز تهیه گرانیتای تمشک
طرز تهیه گرانیتای تمشک
طرز تهیه گرانیتای تمشک : امروزه کارامل شور را در همه...
طرز تهیه پاناکوتا با سس آلبالو و زنجبیل
طرز تهیه پاناکوتا با سس آلبالو و زنجبیل
طرز تهیه پاناکوتا با سس آلبالو و زنجبیل : این دستور...
طرز تهیه کیک عید پاک ایتالیایی
طرز تهیه کیک عید پاک ایتالیایی
طرز تهیه کیک عید پاک ایتالیایی : این کیک کلمبا یک کیک...
طرز تهیه کیک ریکوتا سیسیلی
طرز تهیه کیک ریکوتا سیسیلی
طرز تهیه کیک ریکوتا سیسیلی : این کیک ریکوتا سیسیلی...
طرز تهیه نئوپلیتان گیلاس و پسته
طرز تهیه نئوپلیتان گیلاس و پسته
طرز تهیه نئوپلیتان گیلاس و پسته : این نئوپولیتن گیلاس...
طرز تهیه کیک لیمویی ایتالیایی ​
طرز تهیه کیک لیمویی ایتالیایی ​
طرز تهیه کیک لیمویی ایتالیایی  : کیک لیموی ایتالیایی...
طرز تهیه تورته فندقی و شکلاتی ایتالیایی
طرز تهیه تورته فندقی و شکلاتی ایتالیایی
طرز تهیه تورته فندقی و شکلاتی ایتالیایی : این دستور...
طرز تهیه مرنگ شکلاتی و فندقی ایتالیایی
طرز تهیه مرنگ شکلاتی و فندقی ایتالیایی
طرز تهیه مرنگ شکلاتی و فندقی ایتالیایی :مراحل تهیه...