وبلاگ

فواید خوردن جو برای سلامتی

فواید خوردن جو برای سلامتی : جو یکی از سالم ترین غلات روی زمین است. آنها یک غلات کامل بدون گلوتن و منبع عالی ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر و آنتی اکسیدان های مهم هستند. مطالعات نشان می دهد که جو و بلغور جو دوسر فواید زیادی برای سلامتی دارند. این موارد شامل کاهش وزن، کاهش سطح قند خون و کاهش خطر بیماری قلبی است. در اینجا 9 مزیت سلامتی مبتنی بر شواهد از خوردن جو و بلغور جو دوسر وجود دارد.

جو و بلغور جو دوسر چیست؟

جو دوسر یک غذای غلات کامل است که با نام علمی Avena sativa شناخته می شود.

بلغور جو دو سر، سالم ترین و کامل ترین شکل جو دوسر، پختن آن به زمان زیادی نیاز دارد. به همین دلیل، بیشتر مردم جو دوسر نورد، له شده یا برش فولادی را ترجیح می دهند. جو دوسر فوری (سریع) پر فرآوری شده ترین گونه است. در حالی که پخت آنها در کمترین زمان است، اما ممکن است بافت آن نرم باشد.

جو معمولاً برای صبحانه به عنوان بلغور جو دوسر مصرف می شود که از جوشاندن جو در آب یا شیر تهیه می شود. جو دوسر اغلب به عنوان فرنی شناخته می شود. آنها همچنین اغلب در کلوچه ها، گرانولا، کوکی ها و سایر محصولات پخته شده گنجانده می شوند.

فواید خوردن جو برای سلامتی

خلاصه

جو دو سر غلات کاملی است که معمولاً برای صبحانه به عنوان بلغور جو دوسر (فرنی) مصرف می شود.

جو دوسر فوق العاده مغذی است

ترکیب مواد مغذی جو دوسر به خوبی متعادل است. آنها منبع خوبی از کربوهیدرات ها و فیبر هستند، از جمله فیبر قدرتمند بتا گلوکان.

آنها همچنین منبع خوبی از پروتئین با کیفیت بالا، با تعادل خوبی از اسیدهای آمینه ضروری هستند. جو سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی آنتی اکسیدانی مهم است. نصف فنجان (78 گرم) جو خشک حاوی:

  • منگنز: 63.91 درصد از ارزش روزانه (DV)
  • فسفر: 13.3 درصد از DV
  • منیزیم: 13.3٪ از DV
  • مس: 17.6 درصد DV
  • آهن: 9.4 درصد DV
  • روی: 13.4 درصد از DV
  • فولات: 3.24 درصد از DV
  • ویتامین B1 (تیامین): 15.5٪ از DV
  • ویتامین B5 (اسید پانتوتنیک): 9.07٪ از DV
  • مقادیر کمتری از کلسیم، پتاسیم، ویتامین B6 (پیریدوکسین) و ویتامین B3 (نیاسین)

جو دو سر دارای 51 گرم کربوهیدرات، 13 گرم پروتئین، 5 گرم چربی و 8 گرم فیبر در یک فنجان است. همین وعده تنها 303 کالری دارد. این بدان معنی است که جو یکی از مواد مغذی ترین غذاهایی است که می توانید بخورید.

خلاصه

جو دو سر سرشار از کربوهیدرات و فیبر است، اما پروتئین و چربی بیشتری نسبت به سایر غلات دارد. آنها دارای بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی هستند.

جو کامل سرشار از آنتی اکسیدان ها از جمله avenanthramides است

جو کامل سرشار از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات گیاهی مفیدی به نام پلی فنول است. قابل توجه ترین گروه منحصر به فرد آنتی اکسیدان ها به نام avenanthramides است که تقریباً تنها در جو دوسر یافت می شود.

هم تحقیقات قدیمی و هم جدیدتر نشان داده اند که آونانترامیدها ممکن است با افزایش تولید اکسید نیتریک به کاهش سطح فشار خون کمک کنند. این مولکول گاز به گشاد شدن (گسترش) عروق خونی کمک می کند و منجر به جریان خون بهتر می شود. علاوه بر این، آونانترامیدها دارای اثرات ضد التهابی و ضد خارش هستند.

خلاصه

جو حاوی بسیاری از آنتی اکسیدان های قوی از جمله avenanthramides است. این ترکیبات ممکن است به کاهش فشار خون کمک کرده و فواید دیگری نیز ارائه دهند.

جو حاوی فیبر محلول قدرتمندی به نام بتا گلوکان است

جو دوسر حاوی مقادیر زیادی بتا گلوکان است که نوعی فیبر محلول است. بتا گلوکان تا حدی در آب حل می شود و محلولی غلیظ و ژل مانند در روده شما ایجاد می کند.

مزایای سلامتی فیبر بتا گلوکان عبارتند از:

  • کاهش سطح LDL و کلسترول تام
  • کاهش قند خون و پاسخ انسولین
  • افزایش احساس سیری
  • افزایش رشد باکتری های خوب در دستگاه گوارش

خلاصه

جو دوسر سرشار از فیبر محلول بتا گلوکان است که فواید زیادی دارد. این به کاهش سطح کلسترول و قند خون کمک می کند، باکتری های سالم روده را تقویت می کند و احساس سیری را افزایش می دهد.

می توانند سطح کلسترول را کاهش دهند و از کلسترول LDL در برابر آسیب محافظت کنند

بیماری قلبی عامل اصلی مرگ و میر در جهان است. یکی از عوامل خطر مهم کلسترول خون بالا است.

بسیاری از مطالعات نشان داده اند که فیبر بتا گلوکان موجود در جو دوسر در کاهش کلسترول تام و کلسترول بد (LDL) موثر است. بتا گلوکان ممکن است ترشح صفرای غنی از کلسترول را افزایش دهد که سطح کلسترول در گردش خون را کاهش می دهد. جو همچنین ممکن است از کلسترول بد (LDL) در برابر اکسیداسیون محافظت کند.

اکسیداسیون کلسترول LDL (بد) زمانی رخ می دهد که با رادیکال های آزاد واکنش نشان دهد. این یکی دیگر از مراحل مهم در پیشرفت بیماری قلبی است. این باعث ایجاد التهاب در شریان ها می شود، به بافت ها آسیب می رساند و می تواند خطر حملات قلبی و سکته را افزایش دهد. (منبع)

 

در این سری از مقاله های تهیه غذا در کترینگ آتیسا به دلایل مضر بودن غذای سرخ شده میپردازیم. ما در تهیه غذا و کترینگ آتبسا به تهیه انواع غذاهای رژیمی مشغول هستیم. برای سفارش لطفا با کارشناسان ما تماس بگیرید.

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه
طرز تهیه سوپ سبزیجات
طرز تهیه سوپ سبزیجات : سوپ سبزی ما را امتحان کنید،...
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه : این دستور پخت سوپ قارچ را...
طرز تهیه سوپ هویج و گشنیز
طرز تهیه سوپ هویج و گشنیز
طرز تهیه سوپ هویج و گشنیز : از سوپ هویج و گشنیز ما...
طرز تهیه لازانیا وگان
طرز تهیه لازانیا وگان
طرز تهیه لازانیا وگان : این لازانیا وگان را امتحان...
طرز تهیه پنج لوبیا با چیلی
طرز تهیه پنج لوبیا با چیلی
طرز تهیه پنج لوبیا با چیلی : این فلفل دلمه‌ای پنج دانه‌ای...
طرز تهیه سیتان
طرز تهیه سیتان
طرز تهیه سیتان : سیتان خود را درست کنید، سپس سیتان...
طرز تهیه توفو اسکرامبل وگان
طرز تهیه توفو اسکرامبل وگان
طرز تهیه توفو اسکرامبل وگان : این تخم‌مرغ‌های وگان...
طرز تهیه توفوی ابریشمی
طرز تهیه توفوی ابریشمی
طرز تهیه توفوی ابریشمی : این توفوی ابریشمی را به عنوان...
طرز تهیه توفوی پخته ترد
طرز تهیه توفوی پخته ترد
طرز تهیه توفوی پخته ترد : توفوی پخته ترد ما را امتحان...
طرز تهیه اسموتی کفیر، موز، بادام و توت منجمد
طرز تهیه اسموتی کفیر، موز، بادام و توت منجمد
طرز تهیه اسموتی کفیر، موز، بادام و توت منجمد : این...